"HAKKIMI HELAL ETMİYORUM"

27.04.2016 09:47:14

MHP Eski Milletvekili Süleyman Korkmaz, hafta sonu Kayseri´ye gelen, MHP Genel Başkan Adayı Ümit Özdağ´ın toplantısına katılanları eleştirdi.


Başta, Milletvekili Yusuf Halaçoğlu´nu eleştiren MHP Eski Milletvekili Süleyman Korkmaz, toplantıya katılan bazı isimlere şaşırmadığını söyledi. Aynı isimlerin, geçmişte, ?Türkeşsiz MHP´ sloganı ile Alpaslan Türkeş´e de ihanet ettiklerini belirten Süleyman Korkmaz, Milletvekili Yusuf Halaçoğlu´nu da, 3 dönemdir kendisini birinci sıradan milletvekili gösteren Devlet Bahçeli´ye vefasızlık etmekle itham etti. Süleyman Korkmaz, sözlerini şöyle sürdürdü:
?Salondakilerin çoğu 1 Kasım seçimlerinde sayın Halaçoğlu´nun yanında bile yoktu. Onları çevremizde görmedik. Kapı kapı gezmeleri gerekirken partiye destek istemeleri gerekirken yoktular. Şimdi ne oldu da ortaya çıktılar? Sayın Halaçoğlu´na sormak isterim; partililerin cenazesinde yoksunuz. Bunun yanında şimdilerde eleştirdiğiniz Sayın Devlet Bahçeli, sizi 3 dönemdir Kayseri´de birinci sıraya koyuyor. Şimdi ne değişti? Maddi, manevi desteğiniz yok ama şimdi çıkmış kongre yapılsın diyor ve MHP´ye başkan arıyorsunuz. MHP´ye oy vermeyip, Liderimiz Devlet Bahçeli için ?gitsin´ diyenlerle el ele kol kola toplanıyorsunuz. Zaten MHP, Kayseri´de 1 vekil kesin çıkarıyor. Birinci sıraya Devlet Bey´in koyduğu isim, şimdi çıkmış tepki gösteriyor, rakip oluyorlar. Buradan o toplantıyı düzenleyen, katılan ve MHP´yi bölmek isteyen bazı isimlere seslenmek istiyorum, eğer hakkım varsa helal etmiyorum.?



Anahtar Kelimeler: HAKKIMI HELAL ETMİYORUM