HAKAN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

14.03.2018 15:52:09

Süper Amatör Küme takımlarından Hacılar Erciyesspor forması giyen 1998 doğumlu genç oyuncu Hakan Güngör 3 yıldır tedavisini gördüğü kansere yenik düştü ve dün son yolculuğuna uğurlandı.

 

 

Süper Amatör Küme takımlarından Hacılar  Erciyesspor forması giyen 1998 doğumlu genç oyuncu Hakan Güngör 3 yıldır tedavisini gördüğü kansere yenik düştü ve dün son yolculuğuna uğurlandı.

Hacılar Erciyesspor takımının genç sporcusu 20 yaşındaki Hakan Güngör, yakalandığı ilik kanseri hastalığına yenik düştü. Süper Amatör Küme takımlarından Hacılar Erciyesspor´da forma giyen 20 yaşındaki genç ve yetenekli oyuncu Hakan Güngör, geçtiğimiz gün sabah saatlerinde hayatını kaybetti.  Hakan Güngör´ün cenazesine Melikgazi Belediyesi Başkan Yardımcısı Serdar Öztürk, Kayseri Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Musa Soykarcı, antrenörler, yöneticiler, sporcular ve Güngör ailesinin yakınları ve sevenleri katıldı. Güngör´ün cenazesi bugün öğle namazına müteakip Hunat Camii´nde kılınan cenaze namazının ardından İldem mezarlığında toprağa verildi. Genç futbolcunun tabutunun üzerine forması konulurken, cenazeye katılan arkadaşları da gözyaşlarına boğuldu. 

Bizde Büyük Kayseri Gazetesi olarak merhum Hakan Güngör´e Allah´tan Rahmet  kederli ailesine ve yakınları başsağlığı diliyoruz.



Anahtar Kelimeler: HAKAN YOLCULUĞUNA UĞURLANDI