HAiN BUNLAR!

8.09.2016 08:46:45

Sarıoğlan Belediye Başkanı Ali Osman Yıldız, devletin malına zarar verenlere çok sert tepki gösterdi.

Göreve geldiği 30 Mart 2014´ten bu güne kıt imkanlar ve bazı imkânsızlıklar ve engeller yüzünden gücünün üzerinde en iyi hizmeti vermeye ve yaptırmaya çalıştıklarını belirten Sarıoğlan Belediye Başkanı Ali Osman Yıldız, devlet malına zarar verenlere çok sert tepki gösterdi. ?Devletin malına zarar verenlerin ülkemize, devletimize, milletimize zarar veren hainlerden ne farkı var´ diyen başkan Yıldız, herkesin devlet malına sahip çıkmasını, korumasını, zarar verenleri engelleyerek, güvenlik güçlerine bildirmesini istedi.
Sarıoğlan ilçesine bağlı yerleşim merkezlerinin bazılarında zaman zaman küçük çaplı görülen devlet malına zarar verme olayının büyüklerinden biri Çiftlik Mahallesinde bulunan açık düğün salonunda ortaya çıktı. Kendini bilmez bazı kişiler, açık düğün salonunun özellikle ihtiyaç giderilen bölümlerinin duvarlarından, musluklarına, kapılarından camlarına, lavabolarından bazı yer döşemelerine kadar olan bölümleri kırarak zarar verdi. Vatandaşların, buranın onarımının yapılmasını talep etmesi ile ortaya çıkan bu görüntüleri gören başkan Ali Osman Yıldız, devlet malının sadece kendilerinde değil, herkesin koruması altında olduğunu tekrarladı.
Başkan Yıldız ?Son dönemlerde, ülkemizi ve devletimize yönelik hain saldırılar ile bazı kendini bilmez kişilerin sadece burada değil, nerede olursa olsun devlet malına zarar vermesi, hainlerin yaptığından farksızdır. Artık, herkes devlet malını korumalı. Bu bilinç oluşmalı. Yapanlar engellenmeli. Zor ve kıt imkanlarla yapılan bu hizmetler kalıcı olmalı. Maksatlı ya da bilinçsiz devletin bu malına zarar verenleri Allah´a havale ediyorum? dedi.



Anahtar Kelimeler: HAiN BUNLAR