HAEL AL BADRİ GÖZ DOLDURDU

20.01.2017 11:37:57

Yahyalıspor´un geçtiğimiz hafta kadrosuna kattığı Suriyeli milli oyuncu Hael Al Badri ilk maçında ortaya koyduğu performans ile beğeni kazandı.

Süper Amatör Küme takımlarından Yahyalıspor geçtiğimiz hafta kadrosuna kattığı 1994 doğumlu Suriyeli Milli golcü oyuncu Hael Albadri ilk maçında ortaya koyduğu mücadele ve hırsı, isteği dikkat çekti. Geçtiğimiz hafta Cuma günü Yeşil-Beyazlı takımda lisansı çıkan Hael Al Badri hafta sonu ilk resmi maçına çıktı. Yahyalıspor´un Hacılar Erciyesspor ile 2-2 berabere kaldığı maçta takımı adına 1 gol kaydeden genç golcü oyuncu kalitesini gösterdi. Oynadığı futbolun yanı sıra sahadaki hırsı, isteği ve azmi ile alkış alan genç golcü oyuncu gelecek adına umut verdi. Futbol severler tarafından büyük bir beğeni kazanan Hael Al Badri bu hafta sonu oynanacak olan Gültepespor maçında takımının en büyük gol silahı olacak.

?İlk maçında golle tanıştı?

Yahyalıspor´un geçtiğimiz hafta kadrosuna kattığı Suriyeli Milli oyuncu Hael Al BAdri ilk maçında golle tanıştı. Hacılar Erciyesspor maçında 1.dakikada attığı şık golle takımını 1-0 öne geçiren Hael Al Badri, takım arkadaşları, teknik heyet ve yöneticilerden tam not aldı. Golcülüğü ile dikkat çeken Suriyeli oyuncu Yahyalıspor forması altında sezon sonuna kadar atacağı goller ile takımına katkıda bulunmak istiyor. 1994 doğumlu olan ve oynadığı futbolun yanı sıra kişiliği ile ön planda olan Hael Al Badri gollerine kaldığı yerden Yahyalıspor forması ile devam ediyor.

?Hael Al Badri: Çok teşekkür ederim?

Yeni takımı ile ilk maçında attığı gol sonrası sosyal medya hesabı üzerinden çok teşekkür ettiğini belirten Suriyeli Milli oyuncu Hael Al Badri, ? Çok şükür ilk maçımda ilk golümle tanıştım. Teşekkür ederim. Hafta sonu oynadığımız maç 2-2 bitti. Takımım için ilk golü kaydettiğim için çok mutluyum. Daha iyi olmak istiyorum. Yahyalıspor´a geldiğim için doğru bir tercih yaptım. Banan güvenen inananları mahcup etmeyeceğim. Alışıp daha başarılı olacağım. İlk maçımda golle tanıştığım için çok mutluyum ve sevinçliyim? diye konuştu.

(Özel Haber: Memduh BORAZAN)



Anahtar Kelimeler: HAEL BADRİ DOLDURDU