?HADİ BAŞKA KAPIYA?

29.03.2016 09:56:17

-KAYSO Başkanı Boydak, sosyal medya hesabından böyle seslendi ve ekledi: ?Devletimizle bizi karşı karşıya getirmek isteyenler, düşün yakamızdan!?

 

 

  Kayseri Sanayi Odası (KAYSO) Başkanı Mustafa Boydak, sosyal paylaşım hesabı Twitter´dan sert çıktı. Boydak, ?Boydak Grubu´nun ismini anarak hayali iftiralar peşinde koşarak Devletimizle karşı karşıya bırakmak isteyenler başka kapıya. Düşün yakamızdan? diye yazdı.

  Kayseri´de gerçekleşen FETO/PDY operasyonu kapsamında kardeşleri Hacı Boydak ve Memduh Boydak´ın tutuklanması ve ardından da Sincan F Tipi Cezaevine gönderilmesinin ardından Boydak Holding´in Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini de üstlenen Mustafa Boydak´ın sosyal medya hesabından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´ın açıklamalarını içeren haberleri de paylaşması dikkat çekti.

  CHP ZİYARETİ SONRASI

  Mustafa Boydak´ın, ?Düşün yakamızdan? açıklamasını yapmasının en önemli etkenlerinden birinin de dün medyaya yansıyan haberler olduğu öğrenildi. Aralarında Kayseri Milletvekili Çetin Arık´ın da bulunduğu CHP heyetinin, Hacı ve Memduh Boydak kardeşler ile Sincan F Tipi Cezaevinde yaptığı görüşmelerin medyada yer alması ve yansıtılma biçiminden Mustafa Boydak´ın rahatsızlık duyduğu kaydedildi. (Bekir Aslantaş)



Anahtar Kelimeler: HADİ BAŞKA KAPIYA