HACILAR`DA OYUN PARKLARI YENİLENİYOR

5.09.2014 10:08:28

Hacılar Belediye Başkanı Dr. Doğan Ekici, ilçede ilk etapta 4 farklı mahallede çocukların güvenle oynayabileceği oyun parklarını yenilediklerini söyledi.

 Seçim öncesi verdikleri sözleri yerine getirmeye devam ettiklerini ifade eden Hacılar Belediye Başkanı Dr. Doğan Ekici, ilçede yapımı devam eden çocuk oyun parkı, kondisyon parkı, yürüyüş yolları ve kamelya çalışmalarını daire müdürleri ve Yukarı Mahalle Muhtarı Ömer Günek ile yerinde inceledi.

            Yukarı Mahalle Muhtarı Ömer Günek bir açıklama yaparak, "Hacılar Belediye Başkanı Dr. Doğan Ekici`nin çocuklara çok değer verdiği için teşekkür ediyorum, bu çalışmaların devam etmesini bekliyoruz" dedi.

            Hacılar Belediye Başkanı Dr. Doğan Ekici ise Akyazı, Aşağı, Yukarı ve Erciyes mahallelerinde park ve oyun alanları yaptıklarını belirterek, `Çocuklar bizim geleceğimiz onlara değer veriyoruz, onlar caddelerde değil de güvenli bir şekilde bu parklarda oynasınlar istiyoruz. Bu amaçla ilçemizdeki mevcut parkları yeniliyoruz, bunu yanında da ihtiyaç olan bölgelere oyun alanları yapacağız. İlçemize hayırlı olsun` şeklinde ifade etti.             Başkan Ekici, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerine de çalışmalarından dolayı teşekkür etti.