HACILAR`DA ASFALT ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

4.09.2014 11:38:17

Hacılar Belediye Başkanı Dr. Doğan Ekici ilçede asfalt çalışmalarını tüm hızıyla sürdürdüklerini belirterek, Hes Caddesi Eskişehir Bağları arasındaki yolun asfaltlandığını söyledi.

Asfalt çalışmalarını daire müdürleri ile birlikte yerinde inceleyen Hacılar Belediye Başkanı Dr. Doğan Ekici çalışmalar hakkında bilgi aldı.

            Erciyes Mahallesi muhtarı Şeref Demirel, Başkan Ekici`ye teşekkür ederek yıllardır yapılamayan yolun asfaltlanması dolayısıyla teşekkür etti. Muhtar Demirel, `Burası bizim ana, baba ecdat yolumuzdu. Şimdiye kadar bu girişimde bulunan büyüklerimiz olmadı. Ama sayın Doğan Başkanıma çok teşekkür ediyor, başarılar diliyorum.` dedi.

            Hacılar Belediye Başkanı Dr. Doğan Ekici`de Hacılarlılar tarafından sık kullanılan Hes Caddesi Eskişehir Bağları arasındaki 2 kilometrelik bağlantı yolunu asfaltladıklarını belirtti. Başkan Ekici, `Burası Melikgazi ilçesiyle sınır olan bir bölge, aşağı tarafı Melikgazi Belediyesi asfaltlamıştı. Bizde bizim bölgeye düşen bölümü ana yola kadar 7 metre genişliğinde asfaltını yaparak halkımızın hizmetine sunduk. Emeği geçenlere teşekkür ediyor, yolun Hacılarımıza hayırlı olmasını diliyorum. Asfalt çalışmalarımız devam edecek. Bu konuda bize her türlü desteği veren Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanımız Mehmet Özhaseki`ye ve ekibine teşekkür ediyorum.` diye konuştu.