HACILAR´DA ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİLER İLE İFTAR YEMEĞİ

23.06.2016 09:47:03

Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici, Şehit Aileleri, Gaziler ile dul ve yetimlere iftar yemeği verdi. İftar sonrası konuşan Başkan Ekici belediye olarak şehit ailelerinin her zaman yanlarında olacaklarını söyledi.

 Hacılar Belediyesi Kültür sitesinde düzenlenen yemeğe Hacılar Kaymakamı Yasin Tikdağ, Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici, şehit yakınları ve gaziler ile dul ve yetimler katıldı.

            Yoğun bir katılımla gerçekleşen iftar yemeğinde bir konuşma yapan Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici, ?Geleneksel hale getirdiğimiz bu iftar yemeği ile Şehit ailelileri ve gazilerimizle bir araya gelmekten mutluluk duyuyorum. Ülkemiz şehitlerimizin kanları ile ayakta duruyor. Bu vatan için canlarını seve seve feda eden şehitlerin ve vatan toprakları üzerinde huzur ve güvenin temini için görevleri sırasında gazi olanların haklarını asla ödeyemeyiz. Devletimiz son günlerde yaşadığımız terör olaylarının biran önce bitmesi için tüm gücüyle çalışıyor. Bizlerde bu mücadele için elimizden gelen desteği veriyoruz. Ülkemiz en kısa zamanda ferah günlerine kavuşacaktır diye dua ediyorum? şeklinde konuştu.

Başkan Ekici ayrıca ailelerin herhangi bir sıkıntısı olması halinde, Belediye olarak kapılarının ardına kadar açık ve her konuda yanlarında olacaklarını da sözlerine ekledi.