HACILAR´DA ASFALT ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

22.09.2015 10:40:06

Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici ilçede doğalgaz çalışmalarından dolayı tahrip olan yolların asfaltlandığını söyledi.

 

Yukarı Mahalle Şehit Rüştü Bayram Caddesindeki asfaltlama çalışmalarını Fen İşleri Müdürü Mustafa Palaz ile birlikte yerinde inceleyen Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Hacılarda asfaltlama çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini söyleyen Başkan Ekici, ?Hacılar ilçemiz bu yıl döşenen hatlarla yirmi beş kilometre daha doğal gaz hattına kavuştu,  hemşerilerimiz Yediağaç ve Beğendik Mahallelerinde de artık doğalgaz kullanabilecekler. Doğalgaz boru hatlarının döşenmesinden dolayı bazı yollarımız tahrip oldu bunu da kaçak testi tamamlanan yerlerden başlayarak en kısa zamanda asfaltlıyoruz. Çalışmalarından dolayı tüm ekibime teşekkür ediyorum? dedi.

Başkan Ekici, yaklaşan Kurban Bayramı dolayısıyla  ?Kurban Bayramının insanlığa, İslam Alemine, ülkemize sağlık ve huzur getirmesini diliyor, tüm hemşerilerimin bayramını en içten dileklerimle kutluyorum? diye konuştu.