HACILAR BELEDİYE MECLİSİ NİSAN AYI TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ

8.04.2015 10:39:38

Hacılar Belediye Meclisi 5393 sayılı belediye kanununun 20. maddesine istinaden Nisan ayı meclis toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıda Hacılar Belediyesi'nde Muhtarlık Müdürlüğü kurulmasına karar verildi.

 

            Hacılar Belediye Meclisi Nisan ayı toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıda 7 madde görüşülerek karara bağlandı. Hacılar Belediye meclis salonunda gerçekleştirilen Nisan ayı meclis toplantısına Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici başkanlık etti.

            Gündemin ilk maddesinde yer alan Muhtarlık Müdürlüğünün ihdas edilmesi görüşülerek oybirliği ile kabul edildi.

            Gündemin ikinci, üçüncü ve dördüncü maddelerinde yer alan komisyon üyeleri seçimi yapıldı. Üyeler şu şekilde oluştu; Belediye Encümen Üyeliğine Yusuf Özkaya, Ahmet Bostancı, Plan Bütçe Komisyonu Üyeliğine Yusuf Hakan Özdemir, Hanife Fitil ve Recep Aykut, İmar Komisyonu Üyeliğine ise Hacı Osman Övüç, Mahmut Kartal ve Yaşar Nursaçan seçildi.

            Toplantıda ayrıca 2014 yılı Denetim ve Faaliyet raporları okunarak oyçokluğu ile kabul edildi.                

Hacılar Belediye Meclisi Nisan ayı toplantısının beşinci maddesinde ise Yenilenebilir enerji projesi ve Kültür Turizm Mali Destek Projesi için Belediye Başkanına imza yetkisi verilmesi oybirliği ile kabul edildi.

                Meclis toplantısının sonunda Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici alınan kararların Hacılar ve Kayseri için hayırlı olması temennisinde bulundu.