GYAN; ?ÇOK MUTLUYUM?

6.07.2017 15:08:06

Kayserispor´un Ganalı Yıldız oyuncusu Asamoah Gyan, ? Kayserispor´da olmaktan dolayı çok mutluyum. Benim için burada bulunmak çok basitti? diye konuştu.

Spor Toto Süper Lig temsilcimiz Kayserispor´un, Ganalı yıldız oyuncusu Asamoah  Gyan, ? Benim için burada bulunmak çok basitti. Burada bulunmaktan çok mutluyum. Mutsuz olsaydım zaten gelmezdim. İlk olarak kulüp benimle iletişime geçtiğinde biraz araştırma yapmak durumunda kaldım. Anladım ki, Kayserispor hedefleri olan bir takımdı. Karar verme süreci biraz uzun sürdü. Her açıdan düşünmek gerekiyor. Gerek olanaklar, gerek maddi açıdan her şeyi düşünmek lazım. Ben kulübe gelip olanaklarını gözümle görmek istedim. Gördüğüm kadarıyla da her şey muhteşemdi. Kayserispor, çok daha iyi bir kulüp olacak ve gördüklerimden yola çıkarak kulübün çok daha güzel bir geleceğe sahip olacağına inanıyorum? diye konuştu.

"Türkiye benim için tecrübe olacak"
Gyan, yeni bir tecrübeye başlayacağı için heyecanlı olduğunu belirterek, "Türkiye bizim için büyük bir tecrübe olacak. Türkiye Ligi, önde gelen liglerin arasında bulunuyor. Bende bu ligin bir parçası olduğum için çok mutluyum. Ligde çok önemli isimler var. Benim amacım, kulübün amaçlarını kazanması için elimden geleni yapmaktır? dedi.

?Avusturya kampına katılacak?

Gana Milli takımdan izin alarak Kayserispor´a imza atmak için önce İstanbul ardından Kayseri´ye gelen Asamoah Gyan yeniden ülkesi Gana´ya gitti.  Ülkesindeki fakir ailelere yaptığı yardımlardan dolayı Asamoah Gyan´ın ülkesi Gana´da alacağı fahri konsolosluktan sonra takımın 18 Temmuz´da başlayacak olan Avusturya kampına katılacağı öğrenildi.



Anahtar Kelimeler: GYAN MUTLUYUM