Gündeş´ten dikkat çeken paylaşım

29.07.2019 12:16:47

AK Parti 24. Dönem Kayseri Milletvekili Prof. Dr. Pelin Gündeş, Suriyelilerle ilgili görüşlerini netçe ortaya koymaya devam ediyor

AK Parti 24. Dönem Kayseri Milletvekili Prof. Dr. Pelin Gündeş, Suriyelilerle ilgili görüşlerini netçe ortaya koymaya devam ediyor. Türkiye´den orijin ülkelere kapsamlı bir geri göndermenin planlanması gerektiğini savunan Gündeş, her zaman Suriyeliler konusunda destek olan  İYİ Partili Ümit Özdağ ve Dr. Sinan Ogan´a bu kez kendisi destek oldu. Sosyal medya hesabından Ümit Özdağ ve Sinan Ogan´ı etiketleyen Gündeş, ?27. Dönem Milletvekilimiz @umitozdag ve 24.Dönem Milletvekilimiz @DrSinanOgan kimi pkk´lı, kimi dış destekli odaklarca hedef gösteriliyor, üstü kapalı tehdit ediliyor. Buna milletçe asla müsaade etmeyelim. Bu partiler üstü bir meseledir. Bu vatanseverlerin arkasında çok dik ve sağlam duralım.? Twiti attı. Prof. Dr. Pelin Gündeş´in bu paylaşımı kısa zamanda binlerce kişi tarafından beğeni aldı.

AK Parti 24. Dönem Kayseri milletvekili Prof. Dr. Pelin Gündeş, daha önce de, ?Ülkemizdeki sığınmacı ve göçmenleri bir şehirden alıp diğerine göndermek uzun vadede sorunları çözmeyecektir. Devletimiz acilen Türkiye´den orijin ülkelere kapsamlı bir geri göndermeyi planlamak zorundadır. Geri Gönderme için ivedilikle ?Göç ve Mülteciler? Bakanlığı kurulmalıdır.? Paylaşımı ile dikkat çekmişti.