GÜLÜNÇ ŞEYLER

26.10.2015 09:24:46

AK Parti Kayseri Milletvekili Adayı Tamer, Başbakan Davutoğlu´na ´Çöpçatan´ diyen MHP´li Halaçoğlu´nu çok sert sözlerle eleştirdi.

AK Parti Kayseri Milletvekili Adayları İsmail Tamer ve İsmail Emrah Karayel seçim çalışmaları kapsamında alışveriş merkezinde esnafları ziyaret etti. 
AK Parti Kayseri Milletvekili adayları İsmail Tamer, İsmail Emrah Karayel, Melikgazi İlçe Başkanı Sami Kadıoğlu, ilçe teşkilatı ve belediye meclis üyeleri ile birlikte, seçim çalışmaları kapsamında alış veriş merkezinde esnaf ziyareti gerçekleştirdi.
Alışveriş merkezindeki tüm esnafları tek tek dolaşarak onların sıkıntılarını dinleyen ve 1 Kasım seçimleri için oy isteyen milletvekili adaylarından İsmail Tamer, MHP Kayseri Milletvekili Yusuf Halaçoğlu´nun, Başbakan Ahmet Davutoğlu´na ´çöpçatan´ ifadesinde bulunmasını sert bir şekilde eleştirdi.
MHP Milletvekilinin bu sözlerine gülerek geçtiğini belirten Tamer, şunları söyledi:
"Ülkemiz için bu güne kadar hiç proje ortaya koyamayan, hiç bir şekilde taşın altına elini bile koyamayan insanların bu tür açıklamalarını gülünç karşılıyorum. Çok fazla bir demeyeceğim. Kendilerinin bir projeleri olmadığı için ancak bu şekilde eleştirmeye çalışıyorlar. Bundan öncede şehitler üzerinden oy devşirmeye çalıştılar. Sanıyorum ki onu da halk çok iyi gördü. Artık başka şeyler üzerinden prim yapmaya çalışıyorlar. 7 Haziran seçimlerinde halk bizi uyardı. Mesajımızı aldık. Dersimize de çok iyi çalıştık. Ama MHP terör belasının ortadan kaldırılması ile ilgili en ufak bir çalışma dahi yapmadılar. 7 Haziran seçimlerinden bu yana her şeye hayır diyen Devlet Bahçeli, Ankara´daki terör olayları sonrasında, Başbakanımızın görüşme talebine de hayır yanıtını verdi. Hayırlarla hiç bir yere varılmaz. Bir HDP ile ortak hareket eden ve iş birliği yapan, MHP ve CHP´yi bir arada görüyoruz. MHP milletvekilinin bu çöpçatanlık lafını çok yanlış ve iğrenç buluyorum. Şunu iyi bilsinler ki, bir şey yapmak istiyorlarsa proje üretsinler. Laf üretmesinler. Evlenemeyen gençlerimize ev kurmak, onları yuva sahibi yapmak çöp çatanlık ise, evet çöpçatanlık yapıyoruz. Yine emekli ve asgari ücretlerimizin sıkıntıları konusunda elimizden geleni yapıyoruz. Bunların çok daha iyi olması için, seçim beyannamemizde açıkladık. Eğer bir şeyler yapmak istiyorlarsa, seçim beyannamemizi okuyup öğrenebilirler."



Anahtar Kelimeler: GÜLÜNÇ ŞEYLER