GÜLTEPE´DEN MUHTEŞEM GERİ DÖNÜŞ

30.10.2017 14:16:10

Kırmızı-Beyazlılar 3 kez geriye düştüğü maçta Erkiletspor´u ikinci yarıda bulduğu goller ile 5-3 kazanarak önemli bir galibiyet elde etti. Gültepespor´da Ziya Bulut attığı 4 golle maçın adamı olurken, Erkiletspor´un performansı alkış aldı.

STAT: Erkilet 1 Nolu Saha

HAKEMLER: Suha Adıyaman *** Mustafa Göksu *** Ö.Hürcan Yücel ***

SAHA KOMİSERİ: Süleyman Nar

ERKİLETSPOR: Kaan Soyçopur * Burak Demirbaş * Kaan Özcan * (Dk.73 Alihan Okur *) Mert Akgöz * Hasan Göğercin * Kadir Eren Üçal * Mustafa Özbayburtlu ** Mehmet Şahin Dinç * (Dk.55 Ahmet Kılıçaslan *) Murat Uyanık * (Dk.46  Mesut Ozan Türkaslan *)  Alper Durdu ** Saffet Yıldız **

GÜLTEPESPOR: Bülent Aygün ** Okan Yıkılmaz ** Ertuğrul Dinç ** Ali Atakan Umar ** Ufuk Güneri *** Tugay Karatekin ** (Dk.85 Emre Elmas *) Recep Onur Çopur *** Mesut Yılmaz ** Ziya Bulut **** (Dk.80 D.Mehmet *) Ramazan Durdu *** A.Kadir Özocak *** (Dk.65 Umut Üçel **)

GOLLER: Dk.1 Alper Durdu, Dk.10.60 Mustafa Özbayburtlu (Erkiletspor) Dk.44 (pen) Ramazan Durdu, Dk.52.65.68.73 Ziya Bulut (Gültepespor)

KAÇAN PENALTI: Dk.57 Ramazan Durdu (Gültepespor)

Süper Amatör Küme´nin 6.haftasında Gültepespor ile Erkiletspor karşı karşıya geldi. Erkilet Stadında oynanan ve büyük çekişmeye sahne olan karşılaşmayı 5-3´lük sonuçla Gültepespor kazandı.  Gültepespor karşısında 3 kez öne geçmesine rağmen skoru koruyamayan Erkiletspor adeta tecrübesizliğin kurbanı olurken Gültepespor ile tecrübesi ile Mavi-Beyazlılar 5-3 ile geçti. İlk yarıda vasat bir görüntü çizen Kırmızı-Beyazlılar ikinci yarıdaki üstün oyunu ile kazanarak haftayı 3 puanla kapattı. Gültepespor´da Ziya Bulut attığı 4 golle maçın kahramanı olurken, Erkiletspor´un doksan dakika mücadelesi ve performansı ise alkış aldı. Ligin en genç takımı olan Mavi-Beyazlı takım ilerleyen haftalarda çok can yakacağa benziyor.

(Haber-Foto: Memduh BORAZAN)