GÜL, ASLA!

25.08.2014 12:25:01

Kayseri Milletvekili Yaşar Karayel, gündemin nabzını tuttu, önemli mesajlar verdi: Gül, Cumhurbaşkanlığı sonrası asla parti kurmaz… Böyle algı yaratmak için çırpınanlar var…”

Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP)  Kayseri Milletvekili Yaşar Karayel, görev süresi 28 Ağustos’ta resmen sona erecek olan Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün, bir parti kuracağına dair ifadelerin dedikodudan öteye geçmeyeceğini belirterek, “Böyle bir şey mümkün değil…  Kendisi kuruluşunda bizzat imzası olan parti ile Başbakan ve Cumhurbaşkanlığı yapmış bir isim,” dedi.

  Kayseri’nin uydu kanalında yayın yapan televizyona Tv 1’de Genel Yayın Yönetmeni  Doğan Havur’un sorularını yahıtlayan Karayel, gündema dair önemli konulara parmak bastı. Karayel, “Sayın Gül, nefsine düşkün bir isim değil ki… Gül’den, kendisi olmazsa ‘başkası da olmasın’ düşüncesini taşıyan tavırları beklemek, büyük yanlışlık olurSonra hangi ortam var ki parti kuruyorsunuz… Açık söylüyorum,  Abdullah Gül parti kurmaz.  Bunlar beşinci kol faaliyetleridir” diye konuştu.

  Siyasi geleceğine dair mesajlar veren Karayel, 2015 seçimleri için yeniden milletvekili adayı olacağının altını çizerken,  “Memleketime, ülkem hizmet etmek kendi adıma büyük onur… Yeni dönem için de partime başvuruda bulunacağım. Tek amacım vatandaşa hizmet etmek. Bunun için bu kutlu yolu yörüyorum” diye konuştu.

  Karayel, partisinin neferi olduğunu ve  vereceği her görevi seve seve yerine getireceğini de sözlerine ekledi. (Bedir Kulay)