GÜÇLÜ BİR İKTİDAR VE İSTİKRAR VAR”

28.05.2015 09:07:58

AK Parti Milletvekili Adayı Mehmet Özhaseki, Türkiye'de güçlü bir iktidar ve istikrarın olduğunu belirtti. İktidar ve iktidarın getirdiği istikrar sayesinde yapılanları anlatan Mehmet Özhaseki, başta ekonomi olmak üzere her alanda ülkenin iyiye gittiğini

 

 

 

Güldüoğlu ailesi tarafından Meysu Outlet'te kalabalık bir davetli topluluğunun katılımıyla düzenlenen yemekli toplantıya AK Parti Milletvekili Adayı Mehmet Özhaseki de iştirak etti. KAYSİAD Başkanı İbrahim Yılmaz, Ticaret Odası Eski Başkanı Yılmaz Büyüknalbant gibi çok sayıda iş adamının katıldığı toplantıda AK Parti iktidarının ülkeyi getirmiş olduğu nokta ile ilgili bilgiler veren AK Parti Milletvekili Adayı Mehmet Özhaseki, iktidarları döneminde Türkiye'de işlerin hep daha iyiye gittiğini söyledi.

 

Özhaseki şöyle konuştu: Ekonomide işler eskiyle kıyaslanamayacak kadar iyiye gitti. Paradan altı sıfır atılması bile mucizeydi. Enflasyon üç haneli rakamlara yaklaşırken, şimdi tek haneli rakamlara indi. Dün IMF'nin karşısında iki büklüm ayakta dururken, bugün istiyorsanız size 5 milyar dolar borç verelim diyen bir hükümet var. Ekonomi çöktüğü için Kayseri tarihinde ilk kez esnaflar yürüyüş yapmıştı. Sosyal bir dizi sıkıntılar baş göstermişti. Şükürler olsun şimdi her şey daha iyi. Güçlü bir iktidar ve istikrar var. Sadece ekonomide değil, sağlıkta da, eğitimde de, karayolunda da, havayolunda da birçok alanda iyiye gidiş var. Cumhuriyet tarihi boyunca yapılan bölünmüş yolların uzunluğu 6 bin kilometre. AK Parti iktidarı döneminde ise 17 bin kilometre yol yapıldı. Üniversite sayısı üçe, havaalanı sayısı ikiye katlandı ve her bir alanda yatırımlar yapıldı.”

 

Ülkedeki iyiye gidişin AK Parti iktidarı ve istikrar sayesinde olduğunu vurgulayan Mehmet Özhaseki, bu istikrarın sürmesi gerektiğini kaydetti.