Gözyaşlarıyla!

19.09.2015 11:18:20

Van´da görev yapan, yol çevirmesi yaptıkları sırada dur ihtarına uymayan bir aracın çarpması sonucu şehit olan Hakan Bayram dün gözyaşlarıyla son yolculuğuna uğurlandı.

 

 

Van´da görev yaparken şüpheli bir aracın çarpması sonucu şehit olan polis memuru Hakan Bayram son yolculuğuna uğurlandı.

Şehit Bayram´ın cenazesi evinin önüne getirilerek helallik alındıktan sonra Hunat Camii´ne getirildi. Cenaze törenine Kayseri Valisi Orhan Düzgün, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayraktar, Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Garnizon Komutanı İsmail Yalçın, Jandarma Bölük Komutanı, AK Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden, CHP Milletvekili Çetin Arık ve Kayseri´nin ileri gelenleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

/resimler/2015-9/19/1120144408695.jpg

Yüzüncü Yıl Üniversitesi (YYÜ) TOKİ kavşağında uygulama yapan Van Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünde görevli Hakan Bayram (41) plakası alınamayan bir aracın çarpmasıyla şehit oldu. Polis memuru Bayram´ın şehit olmasının ardından Kayseri´deki baba ocağına ateş düştü. Şehidin yakınları evlerine Türk bayrağı astı. Şehit haberinin alınmasının ardından yakınları şehidin baba ocağına akın etti. Şehit Bayram´ın annesinin 6 ay önce, babasının da annesinden bir ay sonra vefat ettiği öğrenildi.

Şehidin Türk Bayrağına sarılı tabutu polis mangası tarafından musalla taşına getirildiği sırada, tabutu taşıyan polis memurları da gözyaşlarına hâkim olamadı.

/resimler/2015-9/19/1121334486632.jpg

Şehidin baldızı Zeynep Şahin kucağındaki bebeği ile beraber tabutun başına gelip, bebeğin elini tabuta sürmesi üzerine orada bulunan vatandaşları gözyaşlarına boğdu.

/resimler/2015-9/19/1122466599103.jpg

Kılınan cenaze namazının ardından şehidin naşı asri mezarlık polis şehitliğinde defnedildi.

Haber: Berna Utaş Utangan

Fotoğraflar: Memdun Borazan 



Anahtar Kelimeler: Gözyaşlarıyla