GÖRKEMLİ AÇILIŞ

25.11.2019 09:21:00

Ev tekstili ve züccaciye sektöründe faaliyet gösteren Karaca Home, Alparslan Mahallesi Org. Eşref Bitlis Bulvarı Kayseri Park yanına açtığı mağazası ile Kayserililerin hizmetine girdi.

1973’ten bu yana ev tekstili ürünleri ve zücaciye sektörün de hizmet veren Karaca Home tüketicilerin beğenisini sunularak Kayseri’de hafta sonu gerçekleşen açılış töreni ile hizmete girdi.  Görkemli bir törenle hizmete giren 650 metrekarelik mağazada, 2 bin 500 çeşit ev tekstili ürün ve züccaciye ürünleri bulunuyor.  Açılışa Kayseri Ticaret Odası Başkanı Ömer Gülsoy,  Kayseri Sarraflar ve Kuyumcular Derneği Başkanı Adnan İncetoprak, Kayseri Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Mustafa Alan Kayseri Terziler Odası Başkanı Kenan Arslan ve çok sayıda davetli katıldı. Genç girişimciler Mustafa Karakaş ve Necdet İmamoğlu ortak olarak Kayseri’ye kazandırdığı Karaca Home ilk günden yoğun ilgi görmeye başladı.

Karaca Home ortaklarından Mustafa Karakaş yaptığı konuşmada, “Bugün burada toplanmamıza vesile olan Türkiye’nin en büyük tekstil ve zücaciye markası olan Karaca Alpaslan mağazamız hayırlı uğurlu olsun.  Mağazamız şehrimizin Alpaslan Mahallesi bölgesinde 650 metrekarelik alan tekstil ve züccaciye çeşitleri ile hizmet vermeye başladı.  Bizlerde böyle kurumsal ve kaliteli mağazamızı Kayseri’mize kazandırmış olmanın mutluluğu içerisindeyiz.  Ekonominin azda olsa zorlandığı bu dönemde hem ekonomiye hem de şehrin istihdamına katkı sunma adına bizde varız diyor ve taşın altında elimizi koyuyoruz. Alpaslan Mahallesi sakinleri ve tüm Kayseri halkına sunacağımız uygun fiyat ve kaliteli hizmet ile şimdiden heyecanlıyız.  Açılışımıza katılan herkese sonsuz teşekkür ediyorum diye konuştu.

 

Mağazanın açılış töreninde konuşma yapan Kayseri Ticaret Odası Başkanı Ömer Gülsoy, “Zor bir süreçten geçiyoruz. Ama bu ülke bizim. Bu ülkeye bizim güvenmemiz lazım.  Enseyi karartmadan mücadele etmemiz gerekiyor. Üstelik rekabet ortamının üst safa da yaşandığı bir dünyada açıkçası burada hizmet etmek kolay değil Ticaret kolay değil.  Esnaflık kolay değil. Rabbim bu işletme sahiplerine de dürüst, düzgün ve doğru bir şekilde hizmet etmeyi nasip etsin.  Hayırlı uğurlu olsun. Allah’ım Halil İbrahim bereketi versin. Güzel bir markanın altında güzel bir mağaza kurmuşlar. Marka şehir olan Kayseri’nin marka bir ilçesinde güzel bir markayı buluşturdukları için kendilerine teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç,  Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu ve Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar  ise açılışa telgraf gönderdiler.

(Haber: Durdu Aslantaş) (Fotoğraflar: Memduh Borazan)



Anahtar Kelimeler: GÖRKEMLİ AÇILIŞ