GÖRKEMLİ TURNUVA SONA ERDİ

7.09.2017 09:30:51

Samsung Galaxy Dünya Kupası Şampiyonası dün ilimizden oynana maçların ardından sona erdi.

Samsung Galaxy Dünya Kupası Şampiyonası dün ilimizden oynana maçların ardından sona erdi. Her sene geleneksel olarak farklı ülkelerde yapılan çeşitli turnuvalar ile Samsung çalışanlarının motivasyonu yükseltmek amacıyla yapılan bu turnuvada her yıl yoğun ilgi görüyor. Samsung´un kıtalar arası düzenlemiş olduğu Dünya Şampiyonası bu yıl Türkiye´de yapıldı. Her yıl farklı ülkelerde birçok ülkenin katılımı ile yapılan Samsung Galaxy Dünya Kupası Şampiyonluğu oldukça heyecanlı. Oldukça görkemli bir şekilde gerçekleşen Samsung Galaxy Dünya Kupası Şampiyonasına Türkiye, Rusya, Afrika, Katar,  Kuwait, U.A.E, Bahrain ve Ukranya takımları katıldı. Yarı saha şekilde her takım sahada 5 kişi mücadele ediyor. 15 dakikadan 2 devre halinde oynanan maçlar renkli görüntülere sahne oldu. CHEİL Turkey Etkinlik Müdürü Can Gönenli, gazetemize açıklamalarda bulundu. Gönenli, ? Samsung´un kıtalar arası düzenlendiği turnuva. 4 kıtada yapılıyor. Biz kendi bölgemizde ve 3 farklı bölgede düzenliyoruz. Bu sezon ki turnuvayı Kapadokya´da yapıyoruz. Geçen sene Dubai´de yapmıştık.  Herkes aslında bütün sene boyunda kendi ülkelerinde lig oluşturuldu ve şampiyonları Türkiye´de bir araya geldi. Amaç Samsung çalışanlarının sahada telefon satan mağaza çalışanlarına motivasyonunu yükseltmekle yükümlü bir etkinlik bu.  Buradan sonra İtalya´ya gideceğiz. İtalya´daki Avrupa finallerini yapacağız.  Ondan sonra Endonezya´ya gideceğiz.  Onun ardından Meksika´ya gideceğiz. Pazartesi günü Kapadokya´ya başladı etkinliğimiz. Kapadokya´da kültürel geziler, sosyal etkinlikler sonra dün sporsal aktivelerle son buldu. Bunu Türkiye´deki Samsung destekleri ile aslında Kore´deki Samsung firması bizzat yapıyor? diye konuştu.

 

 /resimler/2017-9/7/0932346475409.jpg

ŞAMPİYON UKRANYA

Samsung Galaxy Dünya Kupası Şampiyonası final maçında Katar´ı 4-0 mağlup eden Ukranya şampiyon oldu. Sümer Stadı´nda gerçekleştirilen maçlar sonunda şampiyon Ukranya oldu.  8 takım arasında oynadığı maçları tek tek kazanarak mutlu sona ulaşan Ukranya kupanın sahibi oldu. Her iki devrede Katar karşısında iyi bir oyun ortaya koyan Ukranya 30.dakika sonunda sahadan 4-0 galibiyetle ayrıldı ve Samsung Galaxy Dünya Kupası Şampiyonu oldu. Hakem Ramazan Haymana´nın bitiş düdüğünden sonra saha içinde büyük sevinç yaşayan Ukranya´nın sevinçleri görünmeye değerdi.

 /resimler/2017-9/7/0933195224692.jpg

DERECEYE GİRENLER BELLİ OLDU

Final maçında Katar´ı mağlup eden Ukranya birinci olurken, final maçında Ukranya´ya farklı mağlup olan Katar Samsung Galaxy Dünya Kupası Şampiyonası ikinci olarak tamamladı. 3.4´lük maçına ise Rusya ile Bahrain karşı karşıya geldi. Normal süresi 1-1 tamamlanan karşılaşmada sonucu penaltılar belirledi. Penaltı atışlarında rakibine üstünlük sağlayan Bahrain, Samsung Galaxy Dünya Kupası Şampiyonasını üçüncüsü olurken Rusya şampiyonayı dördüncü olarak tamamladı. Yapılan kupa töreninin ardından ilk 3´e giren takımlar kupalarını ve çeşitli hediyelerini aldılar. Yapılan kupa törenin ardından çekilen hatıra fotoğrafı ile Samsung Galaxy Dünya Kupası Şampiyonası sona erdi. Takımlar ve yetkililer Türkiye´den ayrıldılar.

(Haber-Foto: Memduh Borazan)

 



Anahtar Kelimeler: GÖRKEMLİ TURNUVA SONA ERDİ