GÖREVİMİN BAŞINDAYIM

24.11.2016 09:24:41

Sarıoğlan Belediye Başkanı Ali Osman Yıldız, yerel bir gazetede ?Ya istifa et ya da biz ihraç ederiz´ başlığıyla yayımlanan haber-yorumla ilgili açıklama yaparken ?Partimden istifam ve ihracım istenmedi, görevimin başındayım´ dedi.


Göreve geldiği 30 Mart 2014´ten bu güne, yapılan dedikodular, atılan iftiralar, kendisinin ve belediyenin yıpratılması için birilerinin kasıtlı-maksatlı çabaları ile uğraştığına dikkat çeken başkan Ali Osman Yıldız ?Bu kişilerle adalet önünde er geç hesaplaşacağım. Adalete güveniyorum. Burada benim kaybetmem önemli değil. Bu kişiler yüzünden asıl kaybeden Sarıoğlan ve bu bölgede yaşayan insanlar? diye konuştu. Haber-yorumda belirtilen bazı konuların adliyeye intikal ettiğini tekrarlayan başkan Yıldız şunları söyledi. ?Bana bu güne kadar partimden ya da partimin her hangi bir biriminden yetkili ?Ya istifa et ya da ihraç ederiz´ demedi. Böyle bir konu bile gündeme gelmedi. Ancak şikâyetler, dedikodular, iftiralar bitmek bilmiyor. Şikâyet edilmediğim yer kalmadı. Bunlar yüzünden sürekli müfettişler, soruşturmalar, ifadeler, savunmalarla uğraşıyorum. Böyle bir konu gündeme gelince il başkanımız Hüseyin Cahit Özden beyi aradım. Kendisi, istifa ya da ihraç gibi bir konu olmadığını, gündeme bile gelmediğini, süre verilmediğini söyledi. Haberde iddia edildiği gibi görev süresi içinde hırpalandığımda doğru değil. Ben hizmet ürettikçe ve dedikodulara, iftiralara karşı dik durdukça beni belden aşağı vurmak için iftiralara da başladılar. Bunlarla adalet önünde hesaplaşacağım. Ama her ailede olan diğer küçük çaplı tartışmaları büyütmenin anlamı yok. Mevki ve makamlar kalıcı değil. Beni bu makama Sarıoğlan halkı getirdi. Ancak görevden partim ve halkım indirir. Dedikodularla görevi bırakmak olmaz.?
AK Parti Kayseri il Başkanı Hüseyin Cahit Özden´de konuyla ilgili şöyle konuştu.
?AK Parti olarak, tüm belediyelerimiz ve belediye başkanlarımızı yakından takip ediyoruz. Bunu bilmeyen yok. Sarıoğlan ya da başka belediye başkanlarımızla ilgili, bize, genel merkezimize, bakanlarımıza, birçok yere olur-olmaz şikâyetler oldu, oluyor. Elbette bunlar değerlendiriliyor. Eğer, bir belediye başkanımızın istifası ya da ihracı isteniyorsa bunu da hiç çekinmeden yapar ve söyleriz. Burada önemli olan partinin, temsil ettiği bölgenin yıpranmaması, yıpratılmaması. Sarıoğlan Belediye Başkanımız görevinin başındadır ve hizmetlerine devam etmektedir. (KB)



Anahtar Kelimeler: GÖREVİMİN BAŞINDAYIM