GÖNÜLLER BİR DOYSUN!

5.12.2015 10:45:25

AK Parti Kocasinan Gençlik Kolları, hayata geçirdiği proje ile ihtiyaç sahibi ailelerin evlerine konuk oluyor, o insanların dertlerine derman oluyor.

 AK Parti Kayseri Kocasinan İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı, başlattıkları "Gönüller Bir Doysun"  projesi ile ihtiyaç sahibi aileleri ziyaret ederek, gönül alıyor, aynı sofrayı paylaşıyor, dertlerine ortak oluyor. AK Partili gençler, evlerine konuk oldukları ailelerin ihtiyaçları belirlenerek, eksikleri gideriyor.

  Başlattıkları proje kapsamında, ilk olarak Mevlana Mahallesinde ikamet eden Zübeyir Bey´i ziyaret eden AK Parti Kayseri Kocasinan İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı, götürdükleri yemeği aileyle birlikte yiyerek evdeki çocukların ihtiyaçlarını belirledi.

  AK Parti Kayseri Kocasinan İlçe Gençlik Kolları Başkanı İsmail Eğin, projenin 7 Haziran sonrası gerçekleşmesini planladıklarını ancak, 1 Kasım seçimlerinden dolayı seçim kampanyası olarak düşünülmesini engellemek adına projenin ertelendiğini belirterek şöyle konuştu: ?Dün itibariyle başlatmış olduğumuz proje aslında 7 Haziran seçimlerinden sonra göreve geldiğimizde aklımızdaydı. Yalnız 7 Haziran´dan sonra 1 Kasım seçimlerinin gündem oluşturması nedeniyle bu projeyi ?Yanlış anlaşılır´ diyerek erteledik. Yapacağımız bu hayır projesine gölge gelmesini biz Kocasinan Gençlik Kolları olarak istemedik. Bu yüzden projemize önceki gün start verdik. Biz Gençlik Kolları olarak seçimden önce değil de, seçimden sonra çalışılması gerektiğini çok iyi biliyorduk. Çok güzel bir proje oldu, insanların da teveccühlerini aldık.?

/resimler/2015-12/5/1046371112256.jpg

Çocuklara ayakkabı ve mont yardımı

   Proje hakkında da bilgiler veren İsmail Eğin, ?Projemiz sadece akşam yemeği şeklinde değil, evine misafir olduğumuz ailelerin çocuklarına ayakkabı ve mont yardımı da yapıyoruz. Dün gittiğimiz ev ilk olduğu için çocukların ihtiyaçlarını öğrendik ve daha sonra ihtiyaçlarını temin edeceğiz. Projemizde misafirliğe gittiğimiz evdekilerle bir arada akşam yemeği yemek ve evdeki çocukların da ihtiyaçlarını karşılamak bizleri de mutlu edecektir diye düşündük. Vatandaşlarımızın da gönlünü alacağımızı, seçimden sonra neden yoklar diye düşünmemelerini sağlarız diye düşündük? şeklinde konuştu.

   Evlerine misafir olacakları ailelerin nasıl belirlendiğine de değinen Eğin, ?Bizim AK Parti Kocasinan Teşkilatı olarak her mahallede bir başkanımız var. Bu mahalle başkanlarımız bize oradaki yardıma muhtaç aileleri tespit ediyor. Daha sonra biz o mahalledeki muhtarımızla da görüşüyoruz. En son istişare edeceğimiz yer de kaymakamlık oluyor. Kaymakamlıkla da tekrar bir fikir alış verişi yaptıktan sonra da gideceğimiz evleri belirliyoruz? ifadelerini kullandı.

?Kapısını çalmadığımız fert kalmayana kadar devam edecek?

   Daha fazla aileye ulaşacaklarını söyleyen Eğin, ?Yardımlarımız bizim tamamen gençlik kollarımızın desteği ile kendi imkânlarımızla yapılıyor. Proje, biz burada gençlik kollarında olduğumuz sürece ve kapısını çalmadığımız, ulaşmadığımız hiçbir fert kalmayana kadar devam edecek. Projeye başkan yardımcılarımız ve Kocasinan İlçe Yönetiminden arkadaşlarımızla birlikte gidiyoruz. Biz projeye bu şekilde başladık ama daha sonra katılmak isteyen arkadaşlarımız oldu. Biz de bundan sonra fazlalaşacağız, yardıma muhtaç çok fazla insan olduğu için ekipleri dağıtıp daha fazla eve ulaşacağız. Bizlere her zaman maddi manevi destek olan Kocasinan İlçe Başkanımız Muammer Kılıç´a da çok teşekkür ediyorum? dedi.

Haber: Ayşenur Sarıkaya

 



Anahtar Kelimeler: GÖNÜLLER DOYSUN