GÖNÜL BELEDİYECİLİĞİ, SOSYAL BELEDİYECİLİK LAFLA OLMAZ !

25.03.2020 11:19:00

Kayseri İYİ Parti Büyükşehir Belediyesi Grup Başkan Vekili Kazım Yücel, "Tüm ülkemiz şehirlerinde olduğu gibi Kayseri'mizinde iş yerleri kapanmış, insanlar işsiz kalmış, kredi kartı borçlarını ödeyemez, evlerine yiyecek götüremer durumdalar" dedi.

Tüm dünyayı saran ve büyük tehlikeler oluşturan Korona virüs nedeniyle ülkemizde olduğu gibi Kayseri'de iş yerleri kapatılmış ve insanlar sokağa çıkamaz durumdalar.

Kayseri İYİ Parti Büyükşehir Belediyesi Grup Başkan Vekili Kazım Yücel, yaptığı açıklamada bir birinden önemli konulara değendi ve Belediye başkanlarına çağrıda bulundu. Kazım Yücel, "Yaşamakta oldugumuz KORONA virüsü krizinden dolayı, tüm ülkemiz şehirlerinde oldugu gibi Kayseri'mizinde iş yerleri kapanmış insanlar işsiz kalmış, kredi kartı borçlarını ödeyemez, evlerine yiyecek götüremez hale gelmiş durumdalar.

1-Tüm belediyeler darda kalan vatandaşlarına yardım seferberligine girişmiş, sağlık çalışanlarımız can siperhane hizmet vermeye çalışıyorlar.

2-Gaziantep Şahinbey Belediyesi dara düşen vatandaşlarınan 7 bin aileye 1 bin TL nakti yardım, ayrıca ihtiyaç sahiplerine gıda ve yiyecek yardımı yapacakmış.

3-Bizde Kayseri'mizde Büyükşehir Belediyesi olarak vatandaşlarımıza aynı şekilde yardım seferberliği başlatıp en az 10 bin aileye 1 bin TL nakti ayrıca gıda ve giyecek yardımı yapalım.

4-Gerekirse 50 km asfalti, 20 km kaldırımı eksik yapalım ama darda kalan vatandaşımıza bir NEFES OLALIM.. GÖNÜL BELEDİYECİLİGİMİZİ GÖSTERELİM

(Haber:Memduh Borazan)