GOLLERİ 49 BİN TARAFTAR İZLEDİ

14.12.2017 11:43:10

Turkcell´in taraftar uygulaması GollerCepte üzerinden 15. haftada atılan 25 gol, 228 bin 35 kez izlendi. Uygulamanın en çok takip edilen 2. karşılaşması yaklaşık 49 bin kişinin izlediği Kayserispor-Beşiktaş maçı oldu.

 

Turkcell´in GollerCepte uygulamasında 15. haftada oynanan Kayserispor-Beşiktaş maçı 48 bin 920 kişi tarafından izlendi. Kayseri´de oynanan ve 1-1´lik beraberlikle tamamlanan mücadele aynı zamanda uygulamanın en çok takip edilen ikinci karşılaşması oldu.

Geçen sezon toplamda 6 milyon 800 bin videoyu GollerCepte uygulaması sayesinde cep telefonlarından izleyen futbolseverlerin, bu hafta gol ve özetleriyle birlikte en çok takip ettiği karşılaşma 4-2 ev sahibi ekibin kazandığı Galatasaray-Teleset Mobilya Akhisarspor maçı oldu. İstanbul´daki maçı 114 bin 857 kişi izledi.

En çok izlenen gol Giuliano´dan

GollerCepte uygulaması üzerinden Spor Toto Süper Lig´in 15. haftasında atılan toplam 25 gol, 228 bin 35 kez izlenirken FenerbahçeYi, Bursaspor deplasmanında 3 puana taşıyan Giuliano´nun golü, 28 bin 890 kez takip edildi ve uygulamanın en popüler golü oldu.

En çok izlenen video ?Beşiktaşımızda prim bolluğu´

Tüm operatörlere açık olan GollerCepte uygulaması üzerinden Süper Lig´in 15. haftasındaki karşılaşmalar toplam 258 bin 409 kişi tarafından takip edildi. Süper Lig maçları dışında GollerCepte uygulamasının en çok takip edilen videosu ?Beşiktaşımızda prim bolluğu´ oldu. Bu video, uygulama üzerinden 8 bin 297 kişi tarafından izlendi.

Tüm operatörlere açık

Gollerle birlikte Avrupa´dan maç özetleri ve takımların haberlerinin de yer aldığı taraftarlar uygulaması Apple ve Google uygulama dükkânlarından ya da GOL yazıp 2222´ye kısa mesaj göndererek indirilebiliyor. GollerCepte kullanıcılarına videolar haricinde seçtikleri takımla ilgili birçok bilgi de SMS ile anında ceplerine geliyor. Taraftarlar ayrıca, http://gollercepte.tv adresine de ücretsiz olarak ulaşabiliyor.



Anahtar Kelimeler: GOLLERİ TARAFTAR İZLEDİ