GERÇEK AÇIĞA ÇIKINCA YAN ÇİZİYOR”

20.05.2015 11:29:10

AK Parti Milletvekili Adayı Özhaseki, Kılıçdaroğlu'nun Hamurcu'yu tanımazlıktan gelmesine tepki gösterdi

Kayseri Büyükşehir Belediyesi ve Başkanı Mehmet Özhaseki'ye yönelik yalan ve iftiralarla dolu suçlamalarda bulunan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, bizzat bu suçlamalara kaynak olarak gösterdiği Hacı Ali Hamurcu'yu tanımazlıktan gelmesine AK Parti Milletvekili Adayı Mehmet Özhaseki'den sert tepki geldi. Kılıçdaroğlu'nun iki gün önce STAR TV'de yaptığı açıklamada Hacı Ali Hamurcu'yu tanımazlıktan geldiğini belirten Mehmet Özhaseki, Kılıçdaroğlu, daha önce defalarca Hacı Ali Hamurcu'nun ‘değerli bir vatandaş' olduğunu söylemişti. Şimdi tüm gerçekler açığa çıkınca yan çiziyor ve yüzsüzce olayların içinden sıyrılmaya çalışıyor” dedi. Şahsına ve şahsı üzerinden AK Parti'ye yönelik çirkin bir komplo tertiplendiğini ve bu komployu kuranın da bizzat CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu olduğunun anlaşıldığını vurgulayan Özhaseki, Komplo kurduğu ortaya çıkan ve dolandırıcılıkla da suçlanan CHP Genel Başkanı bir an önce tüm görevlerinden ayrılarak siyaset sahnesinden çekilmelidir” dedi.

AK Parti Kayseri Milletvekili Adayı ve Büyükşehir Belediyesi Eski Başkanı Mehmet Özhaseki, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın toplu açılış töreninde Kılıçdaroğlu'nun Kayseri'ye yönelik iftiralarını dile getirmesi ve Kılıçdaroğlu'nun buna karşılık yaptığı açıklamada Hacı Ali Hamurcu'yu tanımazlıktan gelmesi üzerine bir açıklama yaptı.

Özhaseki açıklamasında şöyle konuştu: CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu 2010 yılında TBMM'deki bütçe görüşmeleri sırasında Kayseri, Büyükşehir Belediyesi ve şahsımla ilgili bir dizi iftiralarda bulunmuştu. Bu iftiraları Kılıçdaroğlu ve bazı CHP milletvekilleri uzun süre devam ettirerek bir algı idaresi oluşturmaya çalıştılar. İftiralarda yer alan suçlamaları dayandırdıkları kişi ise dolandırıcılıktan cezaevine girmiş Hacı Ali Hamurcu'ydu ve Kılıçdaroğlu, defalarca Hacı Ali Hamurcu'nun ‘Değerli bir vatandaş' olduğunu söyledi. Ancak ‘Keser Döner Sap Döner, Gün Gelir Hesap Döner' misali Hacı Ali Hamurcu'nun Kayseri 2. Asliye Ceza Mahkemesi ve İstanbul 20. Asliye Ceza Mahkemesine kendi el yazısı ve imzası ile verdiği iki ayrı ifadede Kayseri'ye yönelik iftiraları bizzat Kılıçdaroğlu'nun planlayarak yazdırdığını itiraf etmesiyle gerçek ortaya çıktı. Kılıçdaroğlu'nun 2010 yılında ilk kez dile getirdiği iftiralara Başbakanlığı döneminde anında cevap veren Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan da Kayseri'deki toplu açılış töreninde son gelişmelere değindi. Sayın Cumhurbaşkanımız, iftiraların bizzat Kılıçdaroğlu tarafından planlandığını ve Hacı Ali Hamurcu tarafından Kılıçdaroğlu'nun dolandırıcılıkla suçlandığını ifade etti. Sayın Cumhurbaşkanımızın sözlerine Star TV'de cevap veren Kılıçdaroğlu ise Hacı Ali Hamurcu'yu tanımazlıktan geldi. Yıllardır şahsım ve Kayseri'ye yönelik iftiralarla bir algı operasyonu içine giren Kemal Kılıçdaroğlu, gerçek açığa çıkınca sık sık yaptığı gibi ‘Çarkçı Kemal' oluverdi.”

NASIL TANIMAM DİYEBİLİRSİN?"

AK Parti Milletvekili Adayı Mehmet Özhaseki, Kılıçdaroğlu'nun pişkince beş yıl peşinden koştuğu adamı tanımazlıktan gelmesini hayretle karşıladığını belirterek, Bu adamı özel arabalarla Ankara'ya götürdüler. CHP'li üç milletvekili ile Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde basın toplantıları yaptırdılar. Kayseri'ye defalarca gelip görüştüler. Hal böyle iken, beş yıl peşinde koştuğunuz, komplolarınıza alet ettiğiniz şahsı nasıl tanımazlıktan gelirsiniz. Bu tavır suçluluk psikolojisinden başka bir şey değil” dedi.   

YÜZSÜZCE SIYRILMAYA ÇALIŞIYOR”

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun son gelişmeler üzerine olayın içinden yüzsüzce sıyrılmaya çalıştığını dile getiren AK Parti Milletvekili Adayı Mehmet Özhaseki, Bugüne kadar Kılıçdaroğlu'nun yalancı ve iftiracı olduğunu defalarca söyledim ve böyle olduğunu ispat da ettim. Kılıçdaroğlu'nun ‘Değerli bir vatandaş' olarak gördüğü şahsın ifadelerinden de anlaşılacağı gibi, Kılıçdaroğlu'nun yalancılık ve iftiracılık özelliklerine komploculuk ve dolandırıcılık da eklenmiştir. Kılıçdaroğlu tıpkı bugünlerde bol keseden seçim vaatlerinde bulunduğu gibi, 5 yıldır şahsım ve Kayseri ile ilgili aklına geleni bol keseden atmıştır. Olaylar açığa çıkınca da yüzsüzce sıyrılmaya çalışmaktadır. Attığı iftiraların arkasında duramamakta, mırın kırın ifadelerle konuyu geçiştirmeye uğraşmaktadır. Sözlerinin arkasında duramaz hale gelen, komplo kurduğu ortaya çıkan, dolandırıcılıkla suçlanan, kumpaslarla anılan CHP Genel Başkanı bir an önce tüm görevlerinden ayrılarak siyaset sahnesinden çekilmelidir” diye konuştu.