GENÇLİK HUZUR´DA BULUŞUYOR

8.06.2016 10:24:32

Camilerde gençlerin ibadetlere katılımını teşvik etmek amacıyla Kayseri İl Müftülüğü tarafından gerçekleştirilen Gençlik Huzur´da buluşuyor projesi devam ediyor.

 

 

 "Cami ve Namazla arınma" etkinlikleri kapsamında, gençlere cami merkezli bir hayat tarzı kazandıracak çalışmalar yapılması, birlik ve beraberlik mekânı olan camilerde gençlerin ibadetlere katılımını teşvik etmek amacıyla İl Müftülüğü tarafından Hunat Camii´nde ?Gençlik Huzur´da Buluşuyor? programının dokuzuncusu düzenlendi. 

Hunat Camisi´nde düzenlenen programa halkımızın katılımı yoğun oldu. Sabah Namazı sonrası İl Müftüsü Doç. Dr. Şahin Güven cemaate vaaz-ı nasihatte bulundu.

İl Müftüsü Güven, ?Ramazan Oruç ayıdır, Kur´an ayıdır, takva ayıdır, Allah´ı yüceltme ayıdır, şükür ayıdır, doğruyu bulma ayıdır, tevbe ayıdır, itikâf yani tefekkür ve taabbüd ayıdır, Allah´ın koyduğu sınırları gözetleme ayıdır.? dedi.

İl Müftüsü Güven´in sohbeti sonrası zikir ve dualarla program sona erdi. Program sonrası cami çıkışında Melikgazi Belediyesi ve ÇAYKUR Bölge Müdürlüğünün katkılarıyla cemaate çorba ve çay ikramı yapıldı.



Anahtar Kelimeler: GENÇLİK HUZUR BULUŞUYOR