GENÇLER KUTLU DOĞUM´DA BULUŞTULAR

20.04.2016 09:20:54

Öğrencilere eğitim desteği sağlayan Genç KAYMEK birbirinden güzel sosyal etkinlikleriyle de dikkat çekiyor. Genç KAYMEK tarafından Kadir Has Kültür Sanat Merkezi´nde gerçekleştirilen Kutlu Doğum Programı büyük ilgi gördü.


Genç KAYMEK tarafından düzenlenen Kutlu Doğum Programı Kur´an-ı Kerim okunması ile başladı. Daha sonra Yakup Aktaş, salonu tamamen dolduran katılımcılara hitap ederek bir Müslüman´ın yapması gereken davranışları anlattı. Aktaş, ebedi hayatın kurtarılması için gayret edilmesi gerektiğini belirtti.
Kutlu Doğum Programı´nda daha sonra Genç KAYMEK öğrencileri tarafından tiyatro gösterileriyle günlük hayatta bir Müslüman´ın nasıl davranışlar sergilemesi gerektiğine ilişkin bilgiler verildi.
Program, Liseler arası Naat ı Şerif okuma yarışmasında dereceye giren öğrencilere hediyelerinin verilmesiyle devam etti. Yarışmada birinci olan Dilanur Perk de "Yağmur" isimli Naat ı Şerif´i okudu.
Genç KAYMEK´in Kutlu Doğum Programına Mustafa Özcan Güneşdoğdu da katıldı. Güneşdoğdu, gecede birbirinden güzel ilahiler seslendirdi.