Genç antrenöre anlamlı destek

19.07.2017 09:33:30

Kayseri´de oynanan Yıldız Kızlar Türkiye Şampiyonası maçlarında yer alan Osmaniye Demirspor´un Antrenörü Soner Tüver, ailesinin yaptığı sürpriz ile duygulu anlar yaşadı.

Kayseri´de oynanan Yıldız Kızlar Türkiye Şampiyonası maçlarında yer alan Osmaniye Demirspor´un Antrenörü Soner Tüver, ailesinin yaptığı sürpriz ile duygulu anlar yaşadı. Genç antrenörün eşi Hilal Tüver iki çocuğu ile birlikte 310 kilometre yol kat ederek Kayseri´ye geldi ve eşinin maçını izledi. 
Osmaniye Demirspor Yıldız Kız takımı, Türkiye şampiyonası maçları oynamak için Kayseri´ye geldi. Antrenör Soner Tüver´in başında bulunduğu takım Argıncık Stadı´nda Hatay Tavla Gençlikspor maçı için hazırlanırken, tribündeki misafirler büyük bir sürprize imza attı. Soner Tüver´in öğretmen eşi Hilal Tüver 12 yaşındaki kızı Yağmur ve 7 aylık kızı Selin ile birlikte maçı izlemek için Osmaniye´den 310 kilometre yol kat ederek bu maçı izlemeye geldi. Soner Tüver, tel örgüler kenarında bir süre ailesi ile hasret giderdi. Hilal Tüver, ´´Eşime ve takımdaki kızlarımıza destek vermek için geldik. Yağmur hem babasına hemde takımdaki ablalarına destek olurken, Selin ise şimdiden sahalara ısınmaya başladı´´ dedi.