GELENEKSEL ANNELER GÜNÜ YÜRÜYÜŞÜ YAPILDI

17.05.2016 09:38:58

Kayseri´de anneler için 25 Km´lik doğa yürüyüşü yapıldı. Bünyan Dostları Grubu Derneği tarafından geleneksel olarak yapılan etkinliğe yaklaşık 50 doğasever katıldı.

 

 

Bünyan Dostları Grubu Derneği tarafından gerçekleştirilen Kayseri´de başlayan doğa yürüyüşü Mimar Sinan´ın doğduğu Ağırnas´ta verilen mola ve ardından Bünyan´da son buldu.

Yapılan faaliyetle ilgili olarak açıklama yapan Bünyan Dostları Grubu Derneği Başkanı Şener Serim ?Geleneksel olarak yapmış olduğumuz Anneler günü doğa yürüyüşünü bu sene yedinci defa gerçekleştirdik. Etkinliğimize yaklaşık 50 doğasever katıldı. Sabah 7.00 da Kayseri´de başlayan etkinliğimiz saat 14.30 da Bünyan Cumhuriyet Meydanında son buldu. Etkinliğimize Ankara´dan ve Kayseri´den çeşitli sivil toplum kuruluşu temsilcileri de katıldılar. Katılan tüm arkadaşlarımıza dostlarımıza çok teşekkür ediyorum. Bu vesile ile bir kez daha başta şehit anneleri olmak üzere tüm annelerin gününü kutluyor vefat edenlere rahmet hayatta olanlara hayırlı uzun ömürler diliyorum ´´ dedi.

Anneler günü doğa yürüyüşüne Erciyes Üniversitesinde Öğretim Üyesi olarak görev yapan Uzakdoğulu hocalarda katıldılar. Uzakdoğulu hocalar Bünyanlı Anneler ile fotoğraf çektirirken Bünyan´ın tarihi ve doğal güzelliklerini de fotoğrafladılar.

Haber: Berna Utaş