GELECEK KAYSERİ'DE!

14.05.2015 12:07:31

Kayseri Ticaret Odası(KTO) tarafında düzenlenen Gelecek Kayseri'de” Ödül Töreni'nin tanıtım toplantısı düzenlendi.

 

 

 

Toplantıda KTO Başkanı Mahmut Hiçyılmaz ve Kayseri Ticaret Borsası Başkanı Şaban Ünlü hazır bulundu.

 

Geleneksel olarak düzenlenen ‘Gelecek Kayseri'de' Ödül Töreni'nin bu seneki oturumunun 14 Mayıs tarihinde gerçekleşeceğini ifade eden Hiçyılmaz, TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu'nun da katılacağı törende, 19 kategoride iş adamları ödüllendirilecek. 15 Mayıs'ta düzenleyeceğimiz gecemizde 19 ayrı dalda ödüller vereceğiz. TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu'da gecemize katılacak. Bu toplantımızı geçen sene de yapmıştık. Bu senede yapıyoruz. Önümüzdeki senelerde de yapacağız. Bu toplantı da yönetimde olduğumuz süreçteki çalışmalarımızı anlatacağız. Komisyon aracılığıyla da 19 başlık altında ödül vereceğiz. Bunlardan bazıları, ‘Tacir Dostu, Bilişim, Pazar Çeşitliliği, Hizmet, Liderlik, Kayseri Markaz, Genç Kayserili, Örnek İnsan' dalları” dedi.

 

 

Etkinlikler kapsamında G3 Forumu'nun da gerçekleşeceğini söyleyen Hiçyılmaz, İkinci konumuz ise 15 Mayıs Cuma Günü G3 Forumudur. Bu sene de Kayseri'de yapılacak. Global Girişimcilik Haftası, farkındalığı artırmak amacıyla TOBB liderliğinde Kasım ayı içerisinde kutlanmaktadır. Girişimciler Türk İş Dünyasının önde gelen insanlarına sorular sorabilecek. Ali Sabancı, Evrim Aras, Gülden Yılmaz genç girişimcilerin sorularını cevaplandıracak” şeklinde konuştu.

Kayseri Ticaret Borsası Başkan'ı Şaban Ünlü'de, İlkinin Kayseri'de yapılacak olması gerçekten çok güzel. Bütün girişimleri bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

Haber: Berna Utaş Utangan

 

 



Anahtar Kelimeler: GELECEK KAYSERİ’DE!