GELECEĞE HEP BERABER YÜRÜYECEĞİZ!

3.12.2015 09:58:32

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Kocasinan İlçe Teşkilatı Başkanlığına seçilen Mazhar Oğuz Özsoy, töreninde 4 yıldır ilçe başkanlığı yapan Abdullah Üçgül´den görevi devraldı. Dün Kocasinan İlçe Başkanlığında gerçekleştirilen devir teslim törenine çok sayıda

 

 

Kısa bir açıklama yapan CHP Kayseri İl Başkanı Mustafa Ayan her zaman birlik ve beraberlik içinde olduklarını ifade ederek, ?Kocasinan ilçemizde nöbet değişimi yaşıyoruz. Askerimizden birine bayrağı vereceğiz. Diğer askerimiz de bir sonraki seçimde bayrağı yeniden devralmak için istirahate çekilecek. Asla cepheyi terk etmek yok. İç içeyiz beraberiz. Bir kardeşimize Atatürk´ümüzün kurduğu partimizin bayrağını devretmek için buradayız. Abdullah Üçgül başkanımıza ve yönetimine bu zamana kadar ki çalışmalarından dolayı çok teşekkür ediyorum? dedi.

Kocasinan İlçe Başkanlığı görevini devralan Mazhar Oğuz Özsoy aydınlık geleceğe hep beraber yürüyeceklerini ifade ederek ? İşimiz bu ortamda çok zor. Fakat biz zorluklarla büyüdük ve gelecekte bu zorlukları birlikte aşacağız. Sen ben olmadan biz olabilirsek bu problemleri aşabiliriz. Abdullah başkanımın bize yardımcı olacağından hiç şüphem yok. Biz aynı parti çatısı altında geleceğe birlikte yürüyeceğiz. Türkiye´de yerine bir taş bırakabilirsek bize ne mutlu. Abdullah başkanıma 4 yıl boyunca partimize emek verdiğiniz için teşekkür ediyorum? şeklinde konuştu.

4 yıldır sürdürdüğü ilçe başkanlığı görevini Mazhar Oğuz Özsoy´a devreden Abdullah Üçgül yeni yönetim kuruluna her zaman destek olacağını belirterek? Herkese çok teşekkür ediyorum. Ben 40 yıldır siyaset yapıyorum. 40 yıldır hayallerimiz, ideallerimiz için çalıştık. Yeni başkanımın işinin kolay olmadığını biliyorum. Onlara çalışmalarından destek olacağımıza hiç şüpheleri olmamasını bilmelerini istiyorum. Çalışmalarını da daha iyi daha güzel yapacaklarından endişem yok. Kendilerine hoş geldiniz diyorum, başarılar diliyorum? ifadelerine yer verdi.

Haber: Berna Utaş Utangan