G.DOĞU´YA MEKTUPLAR

15.02.2016 10:26:34

Ülkü Ocakları, Cumhuriyet Meydanı´nda teröre karşı mücadele eden güvenlik güçlerine destek amacıyla yazılan mektuplar için kampanya başlattı. Kahramanlara ´Yalnız değilsiniz´ temalı mektuplarla destek olunacak. Toplanılan mektuplar sahiplerine iletilecek.

Kayseri Ülkü Ocakları İl Başkanlığı Güneydoğu´daki asker ve polislere mektup yazma ve açacakları Fırat Yılmaz Çakıroğlu Kütüphanesi için kitap toplama kampanyası başlattı.

Ülkü Ocakları İl Başkanlığı Cumhuriyet Meydanı´nda açtıkları stantta doğudaki askerler ve polisler için yazılan mektupları toplayıp Güneydoğu´daki sahiplerine ulaştıracak. Aynı stantta toplanan kitaplarla da Fırat Yılmaz Çakıroğlu Kütüphanesi açılacak.

Konuyla ilgili bilgi veren Ülkü Özer, kampanyanın Pazar gününe kadar süreceğini belirterek, ?Kayseri  Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı olarak Fırat Yılmaz Çakıroğlu´nun adının yaşatılabilmesi için Fırat Yılmaz Çakıroğlu Kütüphanesi açacağız. Bunun için bir kütüphanede bulunabilecek her türlü kitabı kabul ediyoruz. Kitap kampanyamız bu ayın sonuna kadar geçerli olacak. Biz de Pazar gününe kadar her gün standımızı kuracağız. Herkes istediği kitabı ocağımıza getirip bağışlayabilir? şeklinde konuştu.

 

Doğu´da görev yapan asker ve polislere yalnız olmadıklarını hissettirmek için mektuplar yazdıklarını ifade eder Ülkü Özer, ?Diğer bir kampanyamız da Güneydoğuda terörle mücadele eden asker ve polislerimize aldığımız her nefeste onlarla birlikte olduğumuzu hissettirmek, bu kutlu mücadelede yalnız olmadıklarını iletmek için destek amaçlı mektup yazıyoruz. Vatandaşlar yazmış oldukları mektupları Kayseri  Ülkü Ocakları İl Başkanlığına elden teslim de edebilir. Burada standımızda bulunan kutuya mektupları biriktiriyoruz. Bu mektupları da bu ayın sonunda polis ve askerlerimize göndereceğiz? dedi.

Haber: Ayşenur Sarıkaya



Anahtar Kelimeler: DOĞU MEKTUPLAR