FUARLAR KAZANDIRIR

17.12.2016 10:01:52

ANFAŞ Fuarcılık gerçekleştireceği fuarlarıyla ilgili olarak Türkiye genelinde başlattığı "Basın ve Sektör Buluşması Toplantısı Kayseri´de geniş basın ve sektör yetkililerinin katılımlarıyla gerçekleştirdi.

Kayseri Ticaret Odası´ nda düzenlenen basın toplantısında ANFAŞ -Antalya Fuarcılık A.Ş. Genel Müdürü Murat Özer ve Kayseri Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Celal HASNALÇACI konuşmacı olarak katıldı.
Gıda & İçecek ve Ağırlama-Konaklama sektörlerimizin uluslararası ölçekte hak ettiği yere ulaşabilmesi ve yeni fırsatlara yelken açabilmesinin ilgili kurumların ortak amaçlarla bir araya gelmesiyle mümkün olacağına inanan ANFAŞ, dünyanın çeşitli ülkelerinden ilgili profesyonelleri sektördeki gelişmelerin sergileneceği fuarlarında buluşturuyor.
ANFAŞ Genel Müdürü Özer; "Amacımız fuarlara ziyaretçi kalitesini artırmak. Böylece fuarın ekonomiye sağladığı katma değer de artacak´´ dedi. Antalya´ya yurt dışından 255 şehirden 61 havayolu şirketinin direkt uçuş gerçekleştirdiğini kaydederek, fuarların uluslararası katılımcı ve ziyaretçilere ihtiyacı olduğunu, kış aylarında bile Antalya´dan 35-40 ülkeye uçulabildiğini söyledi. Amaçlarının ziyaretçi kalitesini artırmak olduğunu belirterek, böylece ekonomik katkının da artacağını, Türkiye´nin 410 fuarla ekonomiye 1,4 milyar avro katma değer sağlarken, Almanya´nın 371 fuarla 23,5 milyar avro katma değer sağladığını sözlerine ekledi.

ANFAŞ ANTALYA EXPO CENTER BÜYÜDÜ
VE YENİLENDİ!
ANFAŞ-Antalya Fuarcılık A.Ş. bugünkü ekonomik şartlara rağmen 30.000.000 TL´ye yaklaşan yatırımını tamamladı.
Yenilenen fuar alanı ile 40.000 m2kapalı ve 20.000 m2 açık sergi alanı ve 15 adet kongre, konferans ve seminer salonları ile sektöre ve ülkeye hizmet etmeye devam ediyor. (Kurum Bülteni)



Anahtar Kelimeler: FUARLAR KAZANDIRIR