FORUM`DAN DAVET

6.02.2015 10:17:31

Forum Kayseri, bu yıl unutulmaz bir Sevgililer Günü geçirmek isteyenlere 7-15 Şubat tarihleri arasında Aşk Makinesi'nden sürpriz hediyeler dağıtacak.

14 Şubat’ta kurulacak Aşk Caddesi ise sevgilileri canlı müzik ve tango eşliğinde ağırlayacak. Çikolata şelalesinden ziyaretçilere çilekli çikolata ikramı yapılacak.   

Açıldığı günden bu yana sunduğu alışveriş ortamı ve keyifli etkinliklerle Kayserililerin ve kenti ziyaret edenlerin yaşam merkezi haline gelen Forum Kayseri, 7-15 Şubat tarihleri arasında Sevgililer Günü kapsamında gerçekleştirilecek kampanya ve etkinliklerle tam bir festival alanına dönüşecek.

Sevgililer Günü’ne özel gerçekleştirilecek kampanya dahilinde Forum Kayseri’den 150 TL alışveriş yapan ziyaretçiler, fiş ve faturalarını göstererek alacakları jetonları Aşk Makinesi’ne atarak onları bekleyen sürpriz hediyelerin sahibi olacak. ‘Adam & Eve Otel’de her şey dahil iki gecelik konaklamanın da dahil olduğu yüzlerce hediye Aşk Makinesi’nde talihlilerini bekliyor.

Aşk Caddesi’nde tango eşliğinde romantik bir Sevgililer Günü

Forum Kayseri’nin Sevgililer Günü sürprizleri bununla da bitmiyor! Alışveriş merkezi içinde kurulacak Aşk Caddesi’nde 14 Şubat Sevgililer Günü’nde aşkın dansı tango dansçıları ve aşkın resmini çizen ressamın yanı sıra, aşk şarkılarından oluşan mini konserler ve pandomim sanatçıları misafirlere unutulmaz anlar yaşatacak. Aşk Caddesi’nden geçenler aşklarını tazeleyecek ve sevdiğiyle keyifli bir gün geçirecek.

Ayrıca Forum Kayseri ziyaretçileri, Sevgililer Günü’ne özel olarak tasarlanacak bir alanda hatıra fotoğrafı çektirerek bu keyifli günü ölümsüz birer anı haline getirecek. Çikolata şelalesinden ikram edilecek çilekli çikolata ise tüm sevenlerin ağzını tatlandıracak.