Ford Trucks ?Neşeli Günler? etkinliği Kayseri?de

4.06.2015 09:17:56

Ford Trucks tarafından bu yıl 14 ilde düzenlenen ?Neşeli Günler? servis etkinliklerinin yeni durağı Kayseri. 4-5 Haziran tarihlerinde Kayseri Metinler Ford Trucks bayinde düzenlenecek olan etkinliğin katılımcıları, iki gün boyunca hem eğlenceli aktivitele

 

 

Türkiye çapında kapsamlı bayi ağı ve yenilenen plazaları ile hizmet veren Ford Trucks, 4-5 Haziran tarihlerinde Kayseri?de düzenleyeceği ?Neşeli Günler? etkinliğinde, müşterileri ile buluşmaya hazırlanıyor.

 

Metinler Ford Trucks tesislerinde gerçekleşecek etkinlikte, Ford Trucks müşterilerine özel birbirinden farklı aktiviteler düzenlenecek ve sürpriz hediyeler dağıtılacak. 4 Haziran akşamı, ünlü sunucu Nihat Sırdar, Nihat ile Sivrisinek programını Metinler bayi önünde canlı olarak sunacak.

 

Katılımcılar etkinlikte, güvenli sürüş eğitimi, emniyet kemeri simülasyonu gibi eğitim aktivitelerine ek olarak ücretsiz araç muayene fırsatından da yararlanacak. Araçlarına Ford Trucks servisinde check-up yaptıran katılımcılara ise bir sonraki servis girişlerinde kullanılmak üzere yüzde 20 indirim çeki armağan edilecek.

 

Kayseri Metinler Ford Trucks bayinde ücretsiz araç check-up ve yüzde 20 indirim çeki fırsatı 19 Haziran tarihine kadar devam edecek.