FLO Garaj Günleri BYZ`DE

10.04.2015 10:29:09

Her yıl büyük ilgi gören ve binlerce kişinin ziyaret ettiği FLO Garaj Günleri”, Kayseri'ye geliyor. Dünya markalarından yüzlerce çeşit ayakkabının yüzde 80'e varan indirimlerle satışa sunulacağı BYZ Garage AVM FLO mağazasında açılışa özel ilk 2 gün 3 al

Her yıl büyük ilgi gören ve binlerce kişinin ziyaret ettiği FLO Garaj Günleri”, Kayseri'ye geliyor. Dünya markalarından yüzlerce çeşit ayakkabının yüzde 80'e varan indirimlerle satışa sunulacağı BYZ Garage AVM FLO mağazasında açılışa özel ilk 2 gün 3 al 2 öde kampanyası” yapılacak.

 

Güncel moda ve geniş bir ürün yelpazesini ulaşılabilir fiyatlar ile sunan FLO, Kayseri BYZ Garage AVM'de garaj mağazası açıyor. Binlerce çeşit ürünün 9,99 TL'den başlayan fiyatlarla müşterileriyle buluşturacak FLO BYZ Garage AVM mağazasında, açılışa özel olarak 11 – 12 Nisan tarihlerinde aksesuar hariç tüm ürünlerde geçerli 3 al 2 öde” kampanyası yapılacak.

 

FLO BYZ Garage AVM mağazasında dünyaca ünlü Lumberjack ve Dockers gibi markaların yanı sıra; ayak sağlığı, konfor ve rahatlığın sembolü olan Polaris; genç, dinamik ve enerjik kitlenin tercihi Kinetix; çocukların en sevdiği kahramanlardan SPIDER-MAN, Winx, Ben10 gibi lisanslı ürünler ile Nike, Converse, Puma gibi dünyaca ünlü spor markaları, %80'e varan indirimlerle tüketicilerle buluşuyor.

 

 

 

Yönetimi Mallexpert tarafından yapılan, Başyazıcıoğlu İmtaş İnşaat Enerji ve Turz. Sanayi ve Tic. A.Ş. yatırımı olan BYZ Garage Alışveriş Merkezi, alanında öne çıkan önemli markaları ziyaretçileri ile buluşturmaya devam ediyor.

 

BYZ GARAGE AVM, minik ziyaretçileri için hem eğlenip hem de yeni şeyler öğrenebilecekleri keyifli atölye çalışmaları, tiyatro oyunları düzenlemeye devam ediyor. Her ay gerçekleşen çocuk kulübü etkinlikleriyle çocuklara yaşıtlarıyla birlikte keyifli vakit geçirme imkânı sunuyor.



Anahtar Kelimeler: FLO Garaj Günleri BYZ`DE