FİTNESS LİFE CLUB´TAN SİGARA BIRAKMAK İSTEYENLERE MÜJDE

16.10.2015 09:18:42

Kayseri´nin en dinamik sağlıklı yaşam ve spor merkezi olan Fitness Life Club, ?sağlıklı bireyler sağlıklı toplum´ düşüncesiyle sigaraya karşı kampanya başlattı. Sigarayı bırakmak isteyenleri spor merkezlerinde sağlıklı yaşama kavuşturmayı hedefleyen FLC,b


Sağlık Bakanlığı´nın web sitesinde yer alan bilgiye göre halk sağlığı açısından ciddi sonuçları olan sigara kullanımında Türkiye Avrupa Ülkeleri arasında üçüncü sırada, dünya ülkeleri arasında ise yedinci sırada yer alıyor. Türkiye genelinde 18 ve daha yukarı yaştaki bireylerin yüzde 33.4´ünün sigara kullandığının ifade edildiği bilgide Türkiye´de yaklaşık 17 milyon kadar sigara içen kişinin olduğu ve her yıl 100 bin kişinin sigaraya bağlı nedenlerle yaşamını yitirdiği belirtiliyor.
Bunun çok yüksek oranlar olduğunu belirten FLC yetkilileri şunları söylediler. ?´ Sigara içen insanlar genellikle yaptığı şeyin yanlış olduğunu bilir ve bana zarar veriyor diye içten içe düşünür. Kimi insan her sigara yaktığında, kimi ise birkaç günde bir düşünür sigarayı bırakmayı. Aslında temel sorun sigarayı bırakmanın ne kadar zor olduğunu düşünmek. Yani bırakma konusunu gözümüzde büyütmeden verdiği zararlara odaklanırsak ve sigaranın her nefeste vücudumuzu zehirlediğini kendimize hatırlatırsak belki işimiz daha kolay olacak.
Amacımız deneyip bırakıp bırakamayacağınızı test etmek değil, sizi kesin ve etkili bir sonuca ulaştırmaktır. 2.5 yıl içerisinde sağlıklı yaşam konusunda uzman eğitmenlerimiz sayesinde birçok insana sigarayı bıraktırdık. Sigara illetinden bir an önce kurtulmak istiyorsanız mutlaka bizimle iletişime geçin.
Fitness Life Club yaptığı bu kampanyada sigaradan kurtulmak isteyen 12 kişiye üye oldukları sürenin yarısını da hediye olarak veriyor. Sağlıklı yaşam ve sağlıklı toplum içinden elinden gelen her şeyi yapacaklarını belirten Fitness Life CLub sigarayı bırakan üyelerini soysal medyadan yayınlayıp onlara sürpriz hediyeler vereceğini açıkladı.