FISTIKLI 3 PUAN

20.03.2017 14:28:52

Sarı-Kırmızılılar sahasında oynadığı maçta Gaziantepspor´u Selahattin Ufuk Batagan ve Kerim Can Güzeldal´ın golleri ile 3-0 mağlup etti.

 

STAT: Kadir Has Açık Yan Saha

HAKEMLER: Yusuf Ziya Gündüz ** Erdi Yıldırım ** Ali Selim Müşteri **

SAHA KOMİSERİ: Mustafa Irmak

KAYSERİSPOR U21: Vedat Karakuş *** Miladin Stevanovic ** Mehmet Akif Öz *** Burak Koyuncu *** (Dk.78 Yusuf Öcek **) Hakan Havur *** İsmet Yazgan *** Devlet Karataş *** Kerimcan Güzeldal *** Eray ÖZtürk ** (Dk.60 Ahmet Erdek **) Erdem Onur Beytaş *** Selahattin Enes Batagan **** (Dk.82 Yasin Zan *)

GAZİANTEPSPOR U21: Selçuk Özyürek * Hüseyin Polat * Ali Subaşı * (Dk.46 Yusuf Erdem *) Hasan Genç * (Dk.67 İbrahim Halil *) Mustafa Nacar * Gökhan Çamur * (Dk.46 Süleyman Dağlarkıran *) Engincan Demirtepe * Yunus Şencay * Batuhan Necioğlu * Özhan Aygün * Necmi Çelik *

GOLLER: Dk.38.64 Selahattin ufuk Batagan, Dk.48 Kerimcan Güzeldal (Kayserispor U21)

KIRMIZI KARTLAR: Dk.70 Miladin Stevanovic (Kayserispor U21) Dk.70 Necmi Çelik (Gaziantepspor U21)

Ligin 25.haftasında sahasında konuk ettiği Gaziantepspor´u 3-0´lık net bir sonuçla mağlup ederek milli araya moralli giren Kayserispor U21 takımın keyifler yerinde.

U21 Süper Liginde bu sezon sıkıntı günler yaşayan temsilcimiz Kayserispor hafta sonu sahasında konuk ettiği Gaziantepspor´u 3-0 yenerek 3 puanın sahibi oldu. Kadir Has Açık Yan Sahada oynanan karşılaşmada rakibi karşısında her iki yarıda üstün bir futbol ortaya koyan Sarı-Kırmızılılar ilk yarıyı 1-0 önde tamamladı. İkinci yarıda da etkili başlayan temsilcimiz iki gol daha bularak sahadan 3 puanı 3 golle alarak milli araya galibiyetle girdi. Hem Kayserispor´dan hem de Gaziantepspor´dan birer oyunu kırmızı kart gördü ve iki takımda karşılaşmayı 10 kişi tamamladı. Kayserispor U21 takımı aldığı bu galibiyet ile 25.haftayı 23 puanla tamamlamış oldu. (Haber-Foto: Memduh Borazan)



Anahtar Kelimeler: FISTIKLI PUAN