FIRTINA VURDU!

8.08.2014 17:59:42

İstanbul`u etkileyen fırtına Kayserispor`u vurdu. Hava trafiği durunca Kayserispor kafilesi iki gruba ayrıldı. Bir grup Avusturya`ya giderken bir grup ise Türkiye`de kaldı

İki gündür İstanbul`da etkisini gösteren şiddetli fırtına Kaysarispor`u vurdu. Sarı-Kırmızılı takım dün Avusturya kampı için ilimizden ayrılacaktı. Fakat, İstanbul`daki fırtına nedeniyle uçuşların iptal edilmesi ile birlikte kafilenin bir bölümü İstanbul`a ulaşamayınca takım ikiye bölündü.
Kayseri`deki ilk etap kampı tamamlayan sarı-kırmızılı ekip, 2014-2015 sezonu için Avusturya`nın Langenfeld bölgesinde kampa girecekti. İki günlük izinlerini değerlendiren bazı oyuncular tatillerini geçirmek için İstanbul`a gitmiş, diğer kısmı ise Kayseri`de kalmıştı. Programa göre Sarı-Kırmızılı takımın Kayseri`de kalan oyuncuları dün İstanbul`a uçup toplantı burada gerçekleşecekti. İki gün boyunca İstanbul`u etkisi altına alan fırtına buna izin vermedi. Elektrik ve yıldırım yüklü bulutların etkisi gücünü arttırıncaü İstanbul`da ki tüm hava trafiği durdu. Kayseri`den THY uçağı ile İstanbul`a gitmek isteyen Kayserispor kafileside amacına ulaşamadı. Durum böyle olurca, takımın İstanbul`da bulunan kısmı programı takip ederek önce Münih`e ardından da Avusturya`ya gtiti. Ancak, kafilenin Kayseri`de kalan ismi bunu başaramadı. Takımın kalan kısmı ise bugün sabah saatlerinde İstanul`a gidecek ve oradanda Avusturya`a hareket edecek. Kampa ulaşan oyuncular bugün ilk çalışmalarını yapacak. Takım yarın tam kadro olarak çalışmalarına başlayabilecek.
(Erhan KAN)