FIRINCILAR ASLAN İLE DEVAM DEDİ

18.01.2018 10:16:42

Kayseri Fırıncılar ve Uncular Odası olağan genel kurulu önceki gün İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleştirildi.

 

  Seçimde mevcut başkan Mustafa Aslan ile eski başkanlardan Mehmet Deveci yarıştı. Yapılan seçimde Mehmet Deveci 35 oy alırken, sandıktan mevcut başkan Mustafa Aslan´a 100 oy çıktı. 1 oy geçersiz sayıldı.

 Bu sonuçla Mustafa Aslan 4 yıllığına bir kez daha Kayseri Fırıncılar ve Uncular Odası Başkanı oldu. Başkan Aslan´ın yönetimi şu isimlerden oluştu. Asil Üyeler: Mustafa Aslan, Vedat Türkmenoğlu, Abdullah Demirtaş, Selami Tüysüz, Yusuf Kavral,  Celalettin Bulut, Emre Yayan, Denetim kurulu: Selami Elibal, Zafer Sancak, Ferhat  Özoğlu, 

Kayseri Fırıncılar ve Uncular Odası Başkanı Mustafa Aslan :?Bize bu görevi layık gören tüm üyelerimize teşekkür ediyorum. Bizler yönetim olarak her zaman sizlerin yanında olmaya devam edeceğiz. Sorunlarınızı bilen bir kişi olarak KESOB başkanım Ahmet Övüç ile beraber hareket ederek bunların üstesinden geleceğimizi biliyorum. Bu genel kurul hepimizi hayırlı ve uğurlu olsun.  Genel kurula katılan herkese teşekkür ediyorum ?dedi.

 Haber: Durdu Aslantaş



Anahtar Kelimeler: FIRINCILAR ASLAN DEVAM DEDİ