FİNAL ADINI BELLİ OLDU

26.05.2017 11:49:29

Salih Ulu anısına düzenlenen Futsal Turnuvasında yarı final heyecanı geride kaldı ve oynanan iki karşılaşma sonrası finale kalan takımlar belli oldu.

Yarı final ilk maçında Redd Team, Kasırga takımını 4-1 yenerek adını finale yazıdıran ilk takım olurken, ikinci maçta Ekmekyermez Kereste Gar Gibi, güçlü rakibi Salihle Veteran Diriliş takımını 3-2 mağlup etti ve finale yükselen ikinci takım oldu. Final maçında Redd Team ile Ekmekyermez Kereste Gar Gibi takımları karşı karşıya gelecek. 3.4´lük maçında ise Salihle Veteran Diriliş ile Kasırga takımı karşı karşıya gelecek. Bugün oynanacak olan final ve 3,4´lük maçı saat 19.00´da başlayacak. Final maçının ardından dereceye giren takımlara, en centilmen takıma ve bir birinden kupalar ile plaketler takdim edilecek ve Salih Ulu Futsal Turnuvası tamamlanacak.

KUPA KİMİN OLACAK!...

Salih Ulu anısına düzenlenen Futsal Turnuvasında bugün oynanacak olan final maçının ardından şampiyon belli olacak. Redd Team ile Ekmekyermez Kereste Gar Gibi takımları birincilik için mücadele edecek. Bugün Talas Spor Salon´unda oynanacak olan final maçına yoğun ilgi olması bekleniyor. Bu sezon lig usulü yapılan ve ilk 4 takım arasında giren takımların yarı finale kalmasının ardından final günü geldi çattı. Turnuvaya kötü başlayan ancak iyi bir şekilde devam eden Ekmekyerme Kereste Gar Gibi büyük bir başarının altına imza attı ve finale kadar yükselmeyi başardı. Son oynadığı 5 maçta 5 galibiyet alarak adını finale kadar yazdırmayı başaran Ekmekyermez Kereste Gar Gibi turnuvanın güçlü rakibi Redd Team takımı ile kupa için mücadele edecek. Redd Team takımı ise turnuvanın ilk gününden bugüne kadar oynadığı futbol ile adından sıkça söz ettirdi.

(Haber-Foto: Memduh BORAZAN)



Anahtar Kelimeler: FİNAL ADINI BELLİ OLDU