FETÖ´YE 2 KOLDAN

26.10.2016 09:50:25

Kayseri´de yürütülen FETÖ/PDY kapsamında gerçekleştirilen operasyonda ?Bylock´ kullanıcısı olan 31 kişi ve Aktif Eğitimciler Sendikası üyesi ve yöneticisi 20 kişi adliyeye sevk edildi.

 ´Bylock´ kullandığı tespit edilen 31 kişi adliyeye sevk edildi
Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü tarafından ´Bylock´ kullandığı tespit edilen çeşitli meslek gruplarından 31 kişi adliyeye sevk edildi.
Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü tarafından 15 Temmuz darbe girişiminin ardından yürülen FETÖ/PDY soruşturması kapsamında örgütün iletişim ağı olan Bylock kullandığı tespit edilen çeşitli meslek gruplarından 31 kişi gözaltına alınmıştı. Emniyetteki ifadelerinin ardından Eğitim ve Araştırma Hastanesi Adli Tabiplik´te sağlık kontrolünden geçirilen 31 kişi, adliyeye sevk edildi.

Gözaltına alınan Aktif Eğitimciler Sendikası üyesi 20 kişi adliyeye sevk edildi
Kayseri´de yürütülen FETÖ/PDY soruşturması kapsamında gözaltına alınan Aktif Eğitimciler Sendikası üyesi ve yöneticisi 20 kişi, adliyeye sevk edildi.
OHAL kapsamında çıkarılan kanun hükmünde kararname kapsamında FETÖ ile irtibatı ve iltisakı olduğu anlaşılmasının ardından kapatılmasına karar verilen Aktif Eğitimciler Sendikası Kayseri Şubesi´nin yöneticilerine yönelik yapılan operasyonda 23 kişi hakkında gözaltına kararı çıkarılmıştı.
Gözaltına alınanlardan 20 kişi, dün Eğitim ve Araştırma Hastanesi Adli Tabiplik´te geçirildikleri sağlık kontrolünün ardından adliyeye sevk edildi.



Anahtar Kelimeler: FETÖ KOLDAN