FETÖCÜLER KISKAÇTA!

25.07.2016 09:52:26

Tüm yurt genelinde düğmeye basılmasının ardından, terör örgütü üyesi FETÖ´cüler tüm birimlerden tek tek temizleniyor. Gözler Kayseri´de belediyelere çevrildi.

15 temmuz gecesi Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) mensubu askerler tarafından başlatılan ve kısa sürede bastırılan kalkışma sonrası başlatılan operasyonlar, Kayseri´de de hız kesmeden devam ediyor. Gözler Kayseri´de belediyelere çevrilmiş durumda.
Askeriye içinde başlatılan, ardından da tüm kamu kurum ve kuruşlarında devam eden FETÖ´cülere yönelik göz altına alma ve görevden el çektirmelerde, gözler Kayseri belediyelerine çevrildi. Başta metropol belediyeler olmak üzere Kayseri genelinde geniş bir temizlik için düğmeye basılırken, bugün itibariyle ortaya çıkan sayının kamuoyu ile paylaşılması bekleniyor.
HERKES BİR SAYI VERİYOR
Kayseri´de belediyeler ve tüm kamu kurum kuruşlarında yaşanan görevden alma ve el çektirmelere dair ortaya atılan ve ciddi rakamlarla telaffuz edilen sayılar, dedikodu mekanizmasının fazlasıyla işletilmesi, dezenformasyona neden oluyor.
Kayseri´de bilgi kirliliğine karşı, rakamların kamu oyu ile sağlıklı bir biçimde paylaşılmasıyla dedikoduların önüne geçilebileceğine dikkat çekilirken, ?Aksi halde durumdan vazife çıkaran, kaos amaçlayan kişilere fırsat verilmiş oluyor. Bu koşullar altında kamuoyunun sağlık bilgiye ihtiyacı var? ifadelerine yer veriliyor.
Vatandaşlar, OHAL´in uygulamaya geçmesinin ardından Vali Süleyman Kamçı Başkanlığı´nda kurulacak komisyonun, toplumu sağlıklı bilgilendirmesinin önemine işaret ediyor.



Anahtar Kelimeler: FETÖCÜLER KISKAÇTA