FETÖ´cü şakirt şakıdı

27.08.2016 09:10:53

15 Temmuz hain darbe girişimi sonrasında ERÜ´de gerçekleşen FETÖ/PDY operasyonu kapsamında göz altına alınan Y.P. ?Etkin pişmanlıktan faydalanmak istiyorum? dedikten sonra bülbül gibi şakıdı.


Kayseri´de yürütülen FETÖ/PDY soruşturması kapsamında gözaltına alınan Erciyes Üniversitesi personeli, sorgu sırasında itirafçı oldu ve olan-biteni tek tek anlattı.
Terör örgütüne yönelik ERÜ operasyonunda gözaltına alınan ve sorgusu yapılan Y.P, polisteki ifadesinin ardından çıkarıldığı Cumhuriyet Savcılığı´nda ?Etkin pişmanlık yasasından yararlanmak istiyorum? dedi. Bu talep üzerine FETÖ/PDY yapılanmasının ERÜ ayağına dair tüm bildiklerini anlatarak ?itirafçı? FETÖ´nün tüm kirli çamaşarlarını ve iç yüzünü tek tek anlattı.
İtirafçı Y.P.´nin FETÖ yapılanmasının ERÜ ayağına dair tüm sırları anlatmasının ardından, soruşturma daha da derileştirildi. İtirafçı ise, adli kontrol şartı ile serbest kaldı.
FETÖ´nün ERÜ uzantısı nedeniyle göz altında bulunan 32 kişiden 15´i tutuklanırken, 17 kişi adli kontrol şartıyla serbest kaldı.



Anahtar Kelimeler: FETÖ şakirt şakıdı