Felahiye, Karakoç´u bağrına bastı

24.12.2018 17:55:31

CHP Kayseri Felahiye Belediye Başkan Adayı Kerim Karakoç, çalmadık kapı bırakmıyor. Felahiye insanının kucak açtığı Karakoç, gecesini gündüzüne katarak çalışıyor.

CHP Kayseri Felahiye Belediye Başkan Adayı Kerim Karakoç, çalmadık kapı bırakmıyor. Felahiye insanının kucak açtığı Karakoç, gecesini gündüzüne katarak çalışıyor.
31 Mart 2019´da yapılacak olan yerel seçimlerde Felahiye ilçesinin umudu olarak aday gösterilen Kerim Karakoç, ´´Bu ilçede; aç ve açıkta kalan, evsiz-barksız, çaresiz, hasta, ilacını alamayan, velhasıl bizlerin yardımına muhtaç her kim varsa ve bizler bunlardan habersiz ve gamsız bir şekilde günümüzü geçiriyor isek, bunun vebali ve günahı, herkesten önce benimdir´´ dedi.
Karakoç, ´´Her türlü yokluğu, yoksulluğu, çaresizliği ve mağduriyeti insanlarımızın her zamankinden daha derinden hissettiği soğuk ve uzun kış günlerindeyiz. Yılın özellikle bu zamanları; zengin ile yoksulun arasındaki uçurumun her zamankinden daha can yıkıcı şekilde yaşandığı, garibanlığın siyah ve ağır bir gece gibi omuzlara çöktüğü, yalnızlığın ve kimsesizliğin yüreklerin en ince yerindeki bir sızı gibi daha derinden hissedildiği, sofrası dolu, bacası tüten, tenceresi kaynayan sıcacık evlerin bir mutluluk reçetesi gibi insana iyi geldiği zamanlar? Bu ilçede; aç ve açıkta kalan, evsiz-barksız, çaresiz, hasta, ilacını alamayan, velhasıl bizlerin yardımına muhtaç her kim varsa ve bizler bunlardan habersiz ve gamsız bir şekilde günümüzü geçiriyor isek, bunun vebali ve günahı, herkesten önce benimdir; Çarşı pazarda esnaflarımızın ve vatandaşlarımızın arasında olduğum ve onlarla hasbıhal ettiğim zamanlarda, bazen yoksul ve ihtiyaç sahibi insanlarımızın bana ulaşmakta zorlandıklarını duyuyor ve bundan büyük üzüntü duyuyorum. Sosyal medya üzerinden bana ulaştırılan her türlü yardım talebi mesajlarına azami ölçüde dönmeye çalışıyor olsam da, yine de içimde ´´acaba bana ulaşmak isteyip de ulaşamayan kimse var mıdır?´´ şeklinde en ufak bir şüphe kalsın istemiyorum.Bundan mütevellit; hizmet etmekten şeref duyduğum bu güzel ilçenin mülki sınırları içinde yaşayan ve bizim ulaşamadığımız veya gözümüzden kaçan yoksullar, yetim ve öksüzler, hasta olup da ilaç bulamayanlar, yalnız başına terkedilmiş dul kadınlar, hakkını arayamayan mazlumlar, ihtiyaçlarını karşılayabilmek için çalışma takatinden kesilmiş muhtaç yaşlılar, aile efradı kalabalık olan fakir aile reisleri, çocuklarını giydirip yediremeyen anneler, ben buradayım´´dedi.