Fantezi yaptık hâkim bey?

28.08.2015 10:48:06

Kayseri´yi de kapsayan Adana merkezli eş değiştirme yöntemiyle fuhuş operasyonunda 15´i tutuklu 29 şüpheli ´fuhuş´, ´suç örgütü´ ve ´insan ticareti´ suçlarından ilk kez hâkim karşısına çıktı. Suçlamaları kabul etmeyen sanıklar asla para amaçlı değil ? Fan

 

 

Şubat ayında gerçekleştirilen Kayseri´yi de kapsayan Adana merkezli operasyonda 29 kişi gözaltına alınmıştı.

?29 sanık hâkim karşısında?

15´i tutuklu 29 sanık Adana 5´inci Ağır Ceza Mahkemesi´nde ilk kez hâkim karşısına çıktı. Mahkeme heyeti, duruşmanın kapalı yapılmasına karar vermesi üzerine sanık ve vekilleri dışındakiler duruşma salonundan çıkarıldı. Sanıkların savunmaları kamera kaydına alındı. Sanıkların çoğunluğu suçlamaları kabul etmezken, fantezi amaçlı ´swinger´ ortamına katıldıklarını söyledi. Bazı kadın sanıklar ise swinger partisi için kıyafet ve benzeri masraflar için para aldıklarını belirtirken, bazı kadın sanıklar ise beraber oldukları erkeklerden para aldıklarını kaydetti. Sanıklardan E.A. sevgilisi E.Ş.´den şikâyetçi olarak kendisine gelen müşterilere nasıl davranması yönünde baskı uyguladığını söyledi. E.A.´nın avukatı Ferhat Pamuk ise savunmasında E.Ş.´nin müvekkilinin ona karşı olan duygularını kullanarak onu bu işi yapmaya zorladığını ileri sürüp genç kadının tahliyesini talep etti.

?12 sanık tahliye oldu?

Mahkeme heyeti, örgüt lideri olduğu öne sürülen üniversite öğrencisi E.Ş., ile H.L. ve M.B.´nin tutukluluk halinin devamına karar verip E.Ş.´nin sevgilisi E.A.´nın da aralarında bulunduğu 12 tutuklu sanığı tahliye ederek duruşmayı erteledi. (Haber Merkezi)



Anahtar Kelimeler: Fantezi yaptık