?EVET? DEDİM?

27.11.2015 10:23:05

MHP´de Genel Başkan Devlet Bahçeli´ye destek toplantısında ?fireler? dikkat çekti. Toplantıya ise Kayseri milletvekili Halaçoğlu´nun sözleri damga vurdu: ?Sinan Oğan gelirse, ben giderim??

 

 

   MHP Kayseri milletvekili Yusuf Halaçoğlu, yerel medyada yer alan, ?Sinan Oğan´la olmaz? haberini doğruladı. Halaçoğlu. ?Devlet Bahçeli ile olmaz? sözlerini kullanmadığını öne sürdü...

Kayseri E Haber Gazetesi´nde yer alan ve Halaçoğlu´nun  Akkışla´da yaptığı ?Sinan Oğan´la olmaz? sözlerine açıklık getirdi. MHP´nin dün düzenlediği basın toplantısında Yusuf Halaçoğlu´na bu iddialar soruldu. Halaçoğlu, ? Bahçeli olmaz diye sözüm yok. O şöyle ortaya çıktı. Perşembe ve Cuma günü 16 ilçemizi dolaştım. Akkışla´da ?Bahçeli ile artık olmaz? diye bir söz geldi. Bunun üzerine ?Devlet Bahçeli ile olmaz diyorsanız Sinan Oğan ile olur mu?? dedim. Devlet Bey´in olmaz diye bir şeyi yok. Devlet bey kendi arzu ettiği müddetçe genel başkanlıkta durur. Veyahut 2018 yılında olağanüstü kongreye gidilir. Aday olanlar aday olur. Dolayısıyla seçilirse onlar seçilir. Ama şu anda Sinan Oğan ile olmaz. Sinan Oğan genel başkan olsun istifa ederim dedim? diye konuştu.

  MHP İl Başkanı Baki Ersoy da, 1 Kasım seçimleri sonrası öz eleştiri yaptıklarını belirtti. Ersoy "MHP olarak 7 Haziran seçimlerinde yakaladığımız başarıyı, maalesef 1 Kasım seçimlerinde koruyamadık. Bu özeleştirimizi samimice yapıyor ve eksikliklerimizi tamamlayacağımızı vurguluyorum" dedi. 

  DESTEK TOPLANTISI DENİLMEDİ?

  MHP Kayseri İl Teşkilatı tarafından, lider Devlet Bahçeli´ye destek amaçlı gerçekleştirilen toplantıda, 26 üst kurul delegelerinden bazılarının bulunmadığı gözlerden kaçmadı. Üst kurul delegelerine açılan telefonda ise, ?Kahvaltımız var bekliyoruz? denildiği, ?Genel Başkan´a Destek Toplantısı? olduğunun ifade edilmediği kaydedildi.

  DEMEK Kİ HALAÇOĞLU?

  Bu toplantı sonrası bir grup partili ise, Halaçoğlu´nun sözlerini çok enteresan buldu. Demokrasinin vaz geçilmez unsuru olan siyasi partilerde demokratik yarış sonuncusu Oğan´ın Genel Başkanlık görevine gelmesi durumunda, Halaçoğlu´nun istifa edeceğini açıklamasının elle tutulur hiçbir dayanağı bulunmadığına işaret edildi, ?Demek ki, Halaçoğlu dava için değil, Bahçeli için MHP´de siyaset yapıyormuş? denildi. (Haber Merkezi)

  



Anahtar Kelimeler: EVET DEDİM