ESNAF İSYAN ETTİ

2.04.2015 09:47:39

Önceki gün elektriklerin gitmesi esnafları da zor durumda bıraktı. Yer altı çarşısında siftah yapamayan dükkanlar, kepenklerini de kapatamadı…

 

 

Önceki gün elektriklerin tüm Türkiye'de gitmesi esnafları da olumsuz yönde etkiledi. Müşteri gelmeyen esnaf kapıların elektrikle kapatıldığı için dükkanını bırakamadı. Yer altı çarşısı esnafı ise isyan etti. esnaf Serhat Bekdemir, Elektrikler gitti, esnaf kan ağlıyor.  Bugün hiç siftah etmedik. birkaç tane jenaratör var ama çalışmıyor.  Jeneratörlerimiz çok eski. Kapatıp gidemiyoruz da dükkanı. Kepenklerimiz elektrikle çalışıyor” dedi.

Mustafa çay da, Elektrikler yok, iş yok diyerek, Müşteri gelmiyor. Zaten gelen müşterinin de satışını yapamıyoruz. Şu an sıkıntılı bir dönem yaşıyoruz. Dükkanımızı kapatıp gidemiyoruz. Bizim günlük kazancımızı çok ciddi şekilde etkiledi” tepkisini gösterdi.

Osman Ağgök ise, Elektrik bizim canımız. O olmayınca bizim hiçbir işimiz olmuyor. Kapıları kapatamadığımız için evimize de gidemedik. Çok zor bir gündü. Bir daha böyle bir problemle karşılaşmayız umarım” ifadelerinde bulundu.

 Haber:Dilek Bolat



Anahtar Kelimeler: ESNAF İSYAN ETTİ