ESKİLER VİZYONDA!

5.09.2015 10:41:22

AK Parti´de Kayseri milletvekili aday adayı olan isimlerin arasında, Yıldız, Yakut ve Elitaş´ın olması, tüm dengeleri alt-üst etti. Gözler, şimdiden listenin açıklanacağı tarih olan 18 Eylül´e odaklandı?

 

 

  AK Parti´de üç dönem kuralına takılan isimlerin tamamı 26. Dönem milletvekilliği için aday adayı oldu.

  Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, TBMM Grup Başkan Vekili Mustafa Elitaş, TBMM Başkan Vekili Sadık Yakut AK Parti Kayseri İl Teşkilatı´na gelerek, başvuruda bulundu. Bu isimlerle birlikte AK Partide 22 ve 23. Dönem Milletvekili olarak Meclis´e giden Niyazi Özcan da 26. Dönem için aday adaylığını ilan etti.

  AK Parti adına 3 dönem görev yapan önemli isimlerin aday adaylığı için başvuruda bulunmasının ardından, Kayseri listesinin nasıl şekilleneceği kamuoyunda ciddi anlamda tartışılmaya başlandı. Yıldız, Elitaş, Yakut ve Özcan gibi isimlerle birlikte, 7 Haziran´da listede başı olan Mehmet Özhaseki, Yaşar Karayel, Kemal Tekden, Ahmet Doğan ve Havva Talay Çalış´ın son seçimlerde Meclis´e gitmesiyle birlikte, 18 Eylül´de ortaya çıkacak sırama, ciddi biçimde tartışılıyor, sorgulanıyor ve merak uyandırıyor.

?Kayseri listesi istiyoruz, Kayseri için çalışıyoruz?

  AK Parti´de 1 Kasım Seçimleri öncesi milletvekilliği aday adaylığının sona ermesinin ardından görüşlerini aldığımız İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden, Kayseri için çalıştıklarını belirterek, ?Kayseri listesi istiyoruz, Kayseri için çalışıyoruz. 1 Kasım´da gerçekleşecek olan 26. Dönem seçimleri için yoğun bir şekilde Hazırlanıyoruz. Dileğimiz Kayseri listesi Kayseri´de karşılık bulacak şekilde hayata geçmesi? şeklinde konuştu.

  Alınan bilgiye göre, AK Parti´de Kayseri milletvekilliği için aday adaylığı başvurusunda bulunanların sayısı 22 oldu. Genel Merkez´e ?Kayseri? için bsaşvuruda bulunanlarla birlikte sayının 48´e ulaştığı kaydedildi.

Haber: Berna Utaş Utangan

 



Anahtar Kelimeler: ESKİLER VİZYONDA