?ESKİDEN ÜLKÜCÜYDÜM?

11.08.2015 10:11:56

Merkezi sistem üzerinden yayın yapan Kayseri televizyonlarında birbirinden ilginç açıklamalar yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik´in, ?Dikiş dikerim, hem de iyi dikerim? sözlerinin ardından ?Eskiden Ülkücüydüm. Sonra değiştim? sözleri geniş ya

 

 

 

  Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, gençlik yıllarında Ülkücü olduğunu açıkladı.

  Aynı anda Kayseri televizyonlarında merkezi sistem yayına çıkan ve yaklaşık 3 saat boyunca bildik sorulara cevap veren Başkan Çelik, meğer Ülkücüymüş. ?Lise ve üniversite döneminde Ülkücüydüm, sonra değiştim? diyen Çelik´in ?Baba mesleğe olduğu için evde dikiş de dikerim, hem de iyi dikerim? ifadelerinin ardından  eksiden Ülkücü olduğunu ifade etme gereği duyması, gündemde farklı biçimde yankılandı.

  Endüstri Meslek Lisesi çıkışlı olduğunu, sonrasında ise Erciyes Üniversitesi Mühendislik Fakültesi´nde okuduğunun altını çizen Başkan Çelik´in ?Eskiden Ülkücü mü idiniz?? şeklinde bir soru yöneltilmemesine karşın, bu çıkışı, ?ilginç bir durum? şeklinde nitelendi.

  Eskinin Ülkücüsü, şimdinin AK Partilisi Mustafa Çelik´in program boyunca net ve tarih vermek yerine muğlak ifadeler kullanması da bir başka ayrıntı olarak göze çarptı. (Haber Merkezi)

 

 

 

 

 



Anahtar Kelimeler: ESKİDEN ÜLKÜCÜYDÜM