ESKİCİ VE SOYKARCI´DAN TEŞEKKÜR ZİYARETİ

24.08.2017 15:44:11

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat Eskici ile Kayseri Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Musa Soykarcı, İl Milli Eğitim Müdürü Osman Elmalı´yı ziyaret ederek, Kayseri´ye Spor Lisesi kazandırdıkları için teşekkür etti. 2004-05 öğretim

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat Eskici ile Kayseri Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Musa Soykarcı, İl Milli Eğitim Müdürü Osman Elmalı´yı ziyaret ederek, Kayseri´ye Spor Lisesi kazandırdıkları için teşekkür etti. 2004-05 öğretim yılında faaliyete geçen spor lisesi ilimize 13 yıl sonra kazandırılan Spor Lisesinin sevinci yaşanıyor.

?ESKİCİ: GELİŞİME KATKI SAĞLAYACAK?

Kayseri Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat Eskici, ?Spor Lisesi´nin Kayseri´ye büyük katkı sağlayacağına inanıyorum? dedi.

Türkiye 61.si Kayseri´de faaliyete geçecek olan Spor Lisesine yoğun ilgi var. Bütün spor dallarında faaliyet gösteren ve %85 Kayserili sporculardan oluşacak olan Spor Lisesi ilimize büyük bir değer katması bekleniyor.  Kayseri Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat Eskici, Spor Lisesi´nin Kayseri´de sporun gelişmesine büyük katkı sağlayacağını belirten Eskici, ?Türkiye´de 2004-2005 öğretim yılında spor liseleri hayata geçti. 13 yıllık gecikmede olsa Kayseri´ye böyle bir liseyi kazandırdığı için spor camiası ve sporcularım adına müdürümüze teşekkür ederim. İnanıyorum ki tarih Kayseri´ye bir spor lisesi kazandırıldığını yazacak. Müdürümden bundan sonrada bu şekilde kalmasını değil, tematik liselerde yapılarak Kayseri´de sporun gelişimine katkı sağlayacağını ümit ediyorum. Kendisine katkılarından dolayı teşekkür ediyorum? dedi.
?SOYKARCI: BİZİM HAYALİMİZDİ?

Kayseri Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanı Musa Soykarcı, ?Bu okul Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu olarak bizim bir hayalimizdi? dedi. Kayseri Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Sayın Murat Eskici ile birlikte İl Milli Eğitim Müdürü Osman Elma´yı makamında ziyaret ederek teşekkür ziyaretine bulunan Kayseri Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanı Musa Soykarcı, yaptığı açıklamada, ?Kayseri´de spor lisesi açılacağını ilk duyduğumda çok heyecanlandım. 13 yıl önce açılan spor liselerinin 61.´si ilimize açılıyor. Bu okul Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu olarak bizim hayalimizdi. Spor lisesinin açılmasından dolayı çok büyük gurur duyduk. Bu işte emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz. Başarılı sporcuları yetiştirmek adına bu okulun çok önemli olduğunu biliyoruz. Bu okulun gelişmesi için bize düşen görev ne varsa her zaman yanınızdayız? diye konuştu.
(Haber-Foto: Memduh Borazan)